reklama
Dziewczyny ja tak może nie w temacie,wzięło mnie na nostalgię, mało się udzielam bo zawsze się boję że coś nie tak napisze czy coś ale czytam, śledzę, cieszę się z wami smucę tak samo.. jesteście wspaniałe i wielkie kobiety! Życie nie zawsze się układa jak chcemy, ale wierzę że u każdej z nas pojawi się te wyczekane szczęście
MamaR
Fanka BB :)
Ciepło tu o Tobie myślimy i trzymamy kciuki żebyś wróciła z dobrymi wieściamiHej, dzięki, że pytasz, ja na razie zostawiam forum. Trzymam kciuki za Was
Patii26
Oki, zapisane Ale aż taka różnica w testowaniu? Z 15.01 na 29.01?@Patii26 czy moglabys zmienic moje testowanie na 29 stycznia?
Nie robie testow owulacyjnych ale sadzac po sluzie i objawach, owulacje mam dopiero teraz. Wiec wole sie nie denerwowac i przelozyc
Patii26
Ojaaa, widać goDzisiaj miała być a widzę ducha czy ktoś jeszcze go widzi?
Tak. Niestety mam pcos i cykle zwykle 38-39 dniowe a tu na koniecroku cos nie pozmienialo. Juz po swietach czulam ze nic z tego nie bedzie bo sluzu nie bylo ani zadnych objawow owulacji. Dopiero od czwartku teraz sie doslownie “lalo” ze mnie - szczerze to nigdy az tak duzo sluzu nie mialamOki, zapisane Ale aż taka różnica w testowaniu? Z 15.01 na 29.01?
reklama
Trzymam mocno kciuki! Też mam pcos :/ i wiem że jest ciężkoTak. Niestety mam pcos i cykle zwykle 38-39 dniowe a tu na koniecroku cos nie pozmienialo. Juz po swietach czulam ze nic z tego nie bedzie bo sluzu nie bylo ani zadnych objawow owulacji. Dopiero od czwartku teraz sie doslownie “lalo” ze mnie - szczerze to nigdy az tak duzo sluzu nie mialam