mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
@drugi.bejbik przytulamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za betęCzułam, że tak będzie. Uwierzcie mi jest to oczywiście podświadomie chciane, ale nie celowe. Ja wiem, że to jest wkurzające, dlatego zbierałam się kilka cykli z zapisaniem na testowanie. Dzisiaj nie dam rady zrobić bety. Jutro idę na betę i proga, w sobotę powtarzam betę i jadę do lekarza po heparynę i ewentualnie progesteron.
Trzymam kciuki!Czułam, że tak będzie. Uwierzcie mi jest to oczywiście podświadomie chciane, ale nie celowe. Ja wiem, że to jest wkurzające, dlatego zbierałam się kilka cykli z zapisaniem na testowanie. Dzisiaj nie dam rady zrobić bety. Jutro idę na betę i proga, w sobotę powtarzam betę i jadę do lekarza po heparynę i ewentualnie progesteron.
Moja niestety tez żywa, beta po pierwszej dawce wzrosła i powidziano mi ze bardzo żywotna ciaza i szkoda ze nie w macicy bo byłaby szansa na dobrą ciążę. To był moment gdy się poryczalam jak bobr. Dlatego o tyle dobrze ze chociaż nie bolało skoro to i tak się ciągnie tygodniamiTo dobrze, ja nie wiem czemu mnie tak przetyrało po zabiegu, może dlatego, że ciąża była żywa, a beta kilka dni przed zabiegiem 6 tys prawie, to potem jeszcze więcej-nie wiem.
U mnie dokładnie to samo zaczynam sobie wkręcać, że może ciąża bo jak nigdy nie bolą mnie jeszcze piersi, a pewnie nie zwracałam na to uwagi w innych cyklach po prostu jednocześnie boli mnie podbrzusze, więc to sprowadza mnie na ziemię.Trzymam kciuki
Mi zostało 5-6 dni czas się dłuży w nieskończoność
Trzy dni temu złapało mnie lekkie przeziębienie ,dziś jest oki.
Nie czuję się ani na @ ani na ciążę.
Co jakiś czas lekko czuję dyskomfort w dole brzucha,piersi lekko obrzmiałe przy dotyku lekki ból.
Głowa zaczyna pracować ,więc odganiam myśli
Nie tylko na CiebieNa mnie tej chwyt działa
Po to jest to forum. I tak naprawdę dużo więcej jest dziewczyn, które przychodzą na chwilkę i zaraz przechodzą na mamusie. To, że niektóre z nas starają się latami to przecież nie Twoja wina wiadomo, że jest pewna doza zazdrości, a bardziej nachodzą myśli "czemu mi tak łatwo nie przychodzi", ale cieszymy się, że nie musicie przechodzić przez to co my przez lata nikomu tego nie życzymyno, że tak siebie przyszłam pierwszy miesiąc i no. Wiem jak to wygląda sikać chyba nie będę, od razu pójdę na betę będę miała jasny obraz sytuacji. Żebym miała jakieś zapasowe testy to bym pewnie sikała. Ale nie mam nic
Szczerze mogliby sobie darować taki komentarz w danej chwili... Zero empatiiMoja niestety tez żywa, beta po pierwszej dawce wzrosła i powidziano mi ze bardzo żywotna ciaza i szkoda ze nie w macicy bo byłaby szansa na dobrą ciążę. To był moment gdy się poryczalam jak bobr. Dlatego o tyle dobrze ze chociaż nie bolało skoro to i tak się ciągnie tygodniami
Bardzo mi przykro, znam ten ból po stracie, trzymaj sięCześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie.
Jutro mam jeszcze wizytę u swojej prowadzącej...
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤