reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

U mnie dokładnie to samo 🫣 zaczynam sobie wkręcać, że może ciąża bo jak nigdy nie bolą mnie jeszcze piersi, a pewnie nie zwracałam na to uwagi w innych cyklach po prostu 👌 jednocześnie boli mnie podbrzusze, więc to sprowadza mnie na ziemię.
W dodatku nie wiem czy w ogóle w tym miesiącu miałam owulację bo testy w ogóle nie chciały mi wychodzić 🥹 więc te kilka dni to będzie katorga.
ale brak objawów to też objaw podobno😃

reklama
U mnie dokładnie to samo 🫣 zaczynam sobie wkręcać, że może ciąża bo jak nigdy nie bolą mnie jeszcze piersi, a pewnie nie zwracałam na to uwagi w innych cyklach po prostu 👌 jednocześnie boli mnie podbrzusze, więc to sprowadza mnie na ziemię.
W dodatku nie wiem czy w ogóle w tym miesiącu miałam owulację bo testy w ogóle nie chciały mi wychodzić 🥹 więc te kilka dni to będzie katorga.

Jeszcze parę dni😂🫣
Mnie w poprzednim cyklu nie bolał wogole brzuch ,a teraz co jakiś czas mam dziwne uczucie,do tego przez ostatnie trzy dni miałam wodę z nosa i pryszcza🤣😂😛 Dziś już kataru brak.
Staram się brać wszystko na chłodno ,myśli odganiam,ale gdzieś tam krążą i się same pchają 😂

@Aksamitka28 czekam na kolejną betę i proga - osobiście mam złe skojarzenia co do kreski, która nie ciemnieje w ciągu doby, pewnie przez doświadczenie zwracam na to uwagę, mimo, że moc wybarwienia niczego nie przesądza.

@drugi.bejbik przykro mi, przytulam, życie jest niesprawiedliwe💔🫂

@Carolina123 gratuluję 😍🤩🩵💚💛
Wzięłam duphaston wczoraj. Jutro zrobię betę to najwyżej odstawię 🤷 straciłam już dwie ciąże, teraz stracę trzecią ale przynajmniej będę miała poczucie, że zrobiłam cokolwiek 🤷. Beta to raczej tylko formalność. Wczoraj dużo rozmawialiśmy z mężem...na ten moment nie wiem, czy jeszcze będziemy się starać.

reklama
Szczerze mogliby sobie darować taki komentarz w danej chwili... Zero empatii 🙄
Wydaje mi się ze chciała mnie pocieszyć, że na przyszłość to może być pocieszające. No ale efekt był odwrotny bo te hormony mnie rozwaliły wiec na szpitalnym łóżku wyłam jak nienormalna 🙄 ogólnie to łatwiej mi było na głowę jak myślałam ze zarodek słaby / chory a tak to trochę mi to wjechało na psychikę

Do góry