reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dobra, jestem po konsultacji.

Dostałam Unidox (doksycyklina) 2 tab. przez 10 dni oraz macmiror, a po terapii gynoflor. Lekarz kazał się wstrzymać z terapią do momentu otrzymania okresu, więc teraz czekamy.

Kurde cieszę się, ze coś mnie tknęło z tym Zinnatem, a nie od razu zaczęłam przyjmować, bo ja to raczej jestem zdania, żeby lekarzy nie kwestionować, ale chyba jednak blednie 😅
No i super, trzymam kciuki żeby u Was leki dobrze zadziałały i skończyło się na jednej kuracji🤞😊
A z lekarzami niestety, ale bywa różnie..

reklama
Nie rozumiem co jest wkurzające? Trzymam kciuki za pozytywną betę 🤞🤞🤞🤞 no i oczywiście jak jutro sikniesz to wrzucaj zdjęcie 😏
no, że tak siebie przyszłam pierwszy miesiąc i no. Wiem jak to wygląda 😔 sikać chyba nie będę, od razu pójdę na betę będę miała jasny obraz sytuacji. Żebym miała jakieś zapasowe testy to bym pewnie sikała. Ale nie mam nic 😑

Cześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek 🥺 serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie. 🥺
Jutro mam jeszcze wizytę u swojej prowadzącej...
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤
Bardzo mi przykro 😔😔😔

Cześć dziewczyny, będę do Was wracać z sierpniówek 🥺 serduszko niestety przestało bić i czeka mnie poronienie. 🥺
Jutro mam jeszcze wizytę u swojej prowadzącej...
Jeśli ktoras z Was czekała w domu na samoistne poronienie, to poproszę żeby się do mnie odezwała w wiadomosci prywatnej, nie chce tutaj wprowadzać złej energii, a każda wskazówka jest na wagę złota. ❤
Przykro mi 💔 Kochana wysyłam Ci ogromnego przytulasa! Daj sobie czas żeby to przeżyć.

u mnie do okresu 4 dni ale jakoś wszystko mnie mniej boli niż zawsze na okres. Test wczoraj biały. Przez 5 dni miałam zgage ale dzisiaj cicho 😝 troszkę inaczej niż zawsze😉

Trzymam kciuki🙂
Mi zostało 5-6 dni czas się dłuży w nieskończoność 😂🫣
Trzy dni temu złapało mnie lekkie przeziębienie ,dziś jest oki.
Nie czuję się ani na @ ani na ciążę.
Co jakiś czas lekko czuję dyskomfort w dole brzucha,piersi lekko obrzmiałe przy dotyku lekki ból.
Głowa zaczyna pracować ,więc odganiam myśli 🤣🙈😛

reklama
Trzymam kciuki🙂
Mi zostało 5-6 dni czas się dłuży w nieskończoność 😂🫣
Trzy dni temu złapało mnie lekkie przeziębienie ,dziś jest oki.
Nie czuję się ani na @ ani na ciążę.
Co jakiś czas lekko czuję dyskomfort w dole brzucha,piersi lekko obrzmiałe przy dotyku lekki ból.
Głowa zaczyna pracować ,więc odganiam myśli 🤣🙈😛
ja piersi czuje ale bez bólu. Takie napięcie 😉

Do góry