reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
A czy może coś się chociaż ruszyło, bo się zastanawiam czy u mnie jest problem z zagnieżdżeniem czy zarodkami.
A to było dokładnie 2,5? Robiłaś w tym labie już kiedyś betę i wiesz jak standardowo oznaczają wynik bez ciąży? Czy jest to <0,1, <2,3 czy dokładnie wynik dają? Jeśli to było 2,5 to albo jest to po prostu wynik który standardowo daje sprzęt w labo i brak ciąży, a możliwe że jednak coś ruszyło i mógł to być Biochem, ale jeśli nie badałaś przed i po to niestety to tylko zgadywanka i domysły… ściskam mocno!

u nas też starania zniszczyły libido. Nigdy nie było jakieś zawrotne, ale w oststnich miesiącach serio było słabo. Ale w tym miesiącu naooglądałam sie Bridgertonów i tam się ciągle bzykają i rozkręciło mnie to :D
No u nas podobnie - wcześniej nie było problemu, a teraz obojgu nam się nie chce, w szczególności w dni płodne. Bo wiemy, że wtedy po prostu trzeba. Za to w dni poza płodnymi częściej nas nachodzi ochota. Mimo to, mamy raczej podobne libido.
Ta rozmowa, na którą czekam ma być o związku. Starania to tylko jeden z elementów do przegadania
Takie wieczne czekanie też stawia Ciebie w gorszej sytuacji. Ważniejsza jest impreza, niż problemy w związku. Ciągle musisz się dostosowywać do tego, czego on chce. A gdzie w Tym wszystkim jesteś Ty? Czy jeśli pojawi się dziecko, on będzie w stanie się przystosować do nowej sytuacji? Z tego co piszesz, wynika, że on ma całkiem inne priorytety na ten moment...

Co o tym powiecie??

Załączniki

• Screenshot_20240120-161029_Chrome.jpg
    Screenshot_20240120-161029_Chrome.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 146
  • Screenshot_20240120-161020_Chrome.jpg
    Screenshot_20240120-161020_Chrome.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry