reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Cześć dziewczyny!
Pomożecie mi proszę zrozumieć?
17.01 : beta 32
20.01 : beta 13,8
Bardzo się cieszę bo spada. Tak jak pisałam parę dni temu, czuję że zbliża się owulka, aplikacja też to potwierdza. Zrobiłam dzisiaj teścik i wynik taki jak na załączonym obrazku. Do tego pochodzi śluz owulacyjny i duuuże libido.
Co myślicie? Możliwe żebym miała dni płodne przy becie 13,8? 🤔🤔
Miłego wieczorku!! 🫶🏼

PS - jutro będą 2 tygodnie od poronienia biochema

Załączniki

• IMG_1365.jpeg
    IMG_1365.jpeg
    192,2 KB · Wyświetleń: 81
A jest jakiś próg żeby zajsc w ciaze?? Po niedzieli miałam testować???
no jakbyś miała proga 1 to w ciąże raczej byś nie zaszła ;) ale nie ma jakiegoś granicznego proga. Dodatkowo on może mocno wystrzelić w ciąży. Twój progesteron na tym etapie nie mówi nic wiecej oprócz tego, ze owulacja się odbyła :)

Cześć dziewczyny!
Pomożecie mi proszę zrozumieć?
17.01 : beta 32
20.01 : beta 13,8
Bardzo się cieszę bo spada. Tak jak pisałam parę dni temu, czuję że zbliża się owulka, aplikacja też to potwierdza. Zrobiłam dzisiaj teścik i wynik taki jak na załączonym obrazku. Do tego pochodzi śluz owulacyjny i duuuże libido.
Co myślicie? Możliwe żebym miała dni płodne przy becie 13,8? 🤔🤔
Miłego wieczorku!! 🫶🏼

PS - jutro będą 2 tygodnie od poronienia biochema
szczerze mówiąc to nie wiem czy jest możliwość zajścia jak beta jest dodatnia. Dziwne by było jakby wtedy już była owulka :o ale ja nie mam wiedzy.
Owulak negatywny, moim zdaniem jeszcze do owulki troche czasu :)

reklama
A to było dokładnie 2,5? Robiłaś w tym labie już kiedyś betę i wiesz jak standardowo oznaczają wynik bez ciąży? Czy jest to <0,1, <2,3 czy dokładnie wynik dają? Jeśli to było 2,5 to albo jest to po prostu wynik który standardowo daje sprzęt w labo i brak ciąży, a możliwe że jednak coś ruszyło i mógł to być Biochem, ale jeśli nie badałaś przed i po to niestety to tylko zgadywanka i domysły… ściskam mocno!
Robiłam wcześniej w tym labie i było poniżej 2,3. Nie robiłam niestety ani przed ani po:/

Do góry