mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
to był 13 dcw miedziele najprawdopodobniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to był 13 dcw miedziele najprawdopodobniej
No właśnie… Słowo klucz najprawdopodobniej bez monitoringu nic więcej nikt Ci nie powie, oprócz tego że owulacja byław miedziele najprawdopodobniej
nieA jest jakiś próg żeby zajsc w ciaze?? Po niedzieli miałam testować???
Co to za blacha na której pieczesz?U mnie też dziś dzień, w którym dieta nie obowiązuje. Właśnie wjechała domowa pizza, a nawet dwie
Zobacz załącznik 1604627
no jakbyś miała proga 1 to w ciąże raczej byś nie zaszła ale nie ma jakiegoś granicznego proga. Dodatkowo on może mocno wystrzelić w ciąży. Twój progesteron na tym etapie nie mówi nic wiecej oprócz tego, ze owulacja się odbyłaA jest jakiś próg żeby zajsc w ciaze?? Po niedzieli miałam testować???
Jeśli to cp to jest zagrożenie życia. Tez się balam, jechałam do szpitala wyjącU mnie beta znowu zwolniła dziś 3752. Już sama nie wiem co to robić najchętniej bym czekała do poniedziałku, bo boje się SOR, szpitali :/ straszny mętlik mam w głowie
szczerze mówiąc to nie wiem czy jest możliwość zajścia jak beta jest dodatnia. Dziwne by było jakby wtedy już była owulka ale ja nie mam wiedzy.Cześć dziewczyny!
Pomożecie mi proszę zrozumieć?
17.01 : beta 32
20.01 : beta 13,8
Bardzo się cieszę bo spada. Tak jak pisałam parę dni temu, czuję że zbliża się owulka, aplikacja też to potwierdza. Zrobiłam dzisiaj teścik i wynik taki jak na załączonym obrazku. Do tego pochodzi śluz owulacyjny i duuuże libido.
Co myślicie? Możliwe żebym miała dni płodne przy becie 13,8?
Miłego wieczorku!!
PS - jutro będą 2 tygodnie od poronienia biochema
Robiłam wcześniej w tym labie i było poniżej 2,3. Nie robiłam niestety ani przed ani po:/A to było dokładnie 2,5? Robiłaś w tym labie już kiedyś betę i wiesz jak standardowo oznaczają wynik bez ciąży? Czy jest to <0,1, <2,3 czy dokładnie wynik dają? Jeśli to było 2,5 to albo jest to po prostu wynik który standardowo daje sprzęt w labo i brak ciąży, a możliwe że jednak coś ruszyło i mógł to być Biochem, ale jeśli nie badałaś przed i po to niestety to tylko zgadywanka i domysły… ściskam mocno!