reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Okres po zabiegu może przyjść między 4 a 6 tygodni. U mnie było to dokładnie 6 tygodni i 2 dni. Wiem, że nie jest łatwo, ale uzbrój się w cierpliwość. Twój organizm wie co robi i ile czasu potrzebuje aby się zregenerować. Tule
Poprzednio dostałam po równo 4 tygodniach, a schodziłam z bety ponad 100tys. Teraz była ledwo 10tys. Więc myślałam że szybciej pójdzie :/

U mnie beta znowu zwolniła dziś 3752. Już sama nie wiem co to robić 😔 najchętniej bym czekała do poniedziałku, bo boje się SOR, szpitali :/ straszny mętlik mam w głowie
Dziewczyno, ja wiem, że się boisz, ale tu jest na szali Twoje zdrowie i życie!! Proszę Cię, nie czekaj, jedź do szpitala... niestety strach tu jest najmniejszym problemem :(

U mnie beta znowu zwolniła dziś 3752. Już sama nie wiem co to robić 😔 najchętniej bym czekała do poniedziałku, bo boje się SOR, szpitali :/ straszny mętlik mam w głowie
Czyli masz w zasadzie taką sytuację jak była u mnie. Zatrzymanie w pewnym momencie, później nagły skok i znowu zatrzymanie :(

Przy sobocie wrzucam, a takie tam tede-xowe, kolezanka podeslala zatem dzielę się, jesli któraś z Was lubi Tedexa
Zupełnie nie związane ze staraniami

;

Przepraszam, nie żebym się śmiała z tematu bo to bardzo ważna kwestia ale przypomniał mi się film "Czekając na sobotę", a raczej dokument 🤣🤣 kto oglądał ten wie 🤫
😂😂😂 Teraz to się mogę z tego śmiać 😁 Mam nadzieję, że mój były trafił na kogoś bardziej dla siebie. Nie byłoby w porządku gdybym jakoś bardzo na niego narzekała, zwyczajnie byliśmy z zupełnie innych domów, mieliśmy trochę inne oczekiwania od życia, inne podejście do życia i to był chyba największy problem. No i ja jestem pieszczoch 🙈 a on był z bardziej chłodnych

reklama
A ja czekam.na okres po Primolucie, no i rano obudził mnie bol brzucha jak na okres - nic. Kilka godzin temu pojawiło się jakieś dziwne plamienie.
Nie wiem jak mam to traktować, bo moje @ nigdy nie były bardzo obfite tzn jak byłam młodsze przed 30 to tak
.później już nie.
No i nie wiem.

Dodatkowo położyłam.sobie przed południem kwas na ryj, nie duzy bo tylko 15% migdalowego, a potem maseczkę . I jak to zmylam..to wyglądam jakby ktoś mnie wrzątkiem oblał. Faken :(

Do góry