reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Okres po zabiegu może przyjść między 4 a 6 tygodni. U mnie było to dokładnie 6 tygodni i 2 dni. Wiem, że nie jest łatwo, ale uzbrój się w cierpliwość. Twój organizm wie co robi i ile czasu potrzebuje aby się zregenerować. Tule
Poprzednio dostałam po równo 4 tygodniach, a schodziłam z bety ponad 100tys. Teraz była ledwo 10tys. Więc myślałam że szybciej pójdzie :/

U mnie beta znowu zwolniła dziś 3752. Już sama nie wiem co to robić 😔 najchętniej bym czekała do poniedziałku, bo boje się SOR, szpitali :/ straszny mętlik mam w głowie
Dziewczyno, ja wiem, że się boisz, ale tu jest na szali Twoje zdrowie i życie!! Proszę Cię, nie czekaj, jedź do szpitala... niestety strach tu jest najmniejszym problemem :(

U mnie beta znowu zwolniła dziś 3752. Już sama nie wiem co to robić 😔 najchętniej bym czekała do poniedziałku, bo boje się SOR, szpitali :/ straszny mętlik mam w głowie
Czyli masz w zasadzie taką sytuację jak była u mnie. Zatrzymanie w pewnym momencie, później nagły skok i znowu zatrzymanie :(

Przy sobocie wrzucam, a takie tam tede-xowe, kolezanka podeslala zatem dzielę się, jesli któraś z Was lubi Tedexa
Zupełnie nie związane ze staraniami

;

Przepraszam, nie żebym się śmiała z tematu bo to bardzo ważna kwestia ale przypomniał mi się film "Czekając na sobotę", a raczej dokument 🤣🤣 kto oglądał ten wie 🤫
😂😂😂 Teraz to się mogę z tego śmiać 😁 Mam nadzieję, że mój były trafił na kogoś bardziej dla siebie. Nie byłoby w porządku gdybym jakoś bardzo na niego narzekała, zwyczajnie byliśmy z zupełnie innych domów, mieliśmy trochę inne oczekiwania od życia, inne podejście do życia i to był chyba największy problem. No i ja jestem pieszczoch 🙈 a on był z bardziej chłodnych

reklama
A ja czekam.na okres po Primolucie, no i rano obudził mnie bol brzucha jak na okres - nic. Kilka godzin temu pojawiło się jakieś dziwne plamienie.
Nie wiem jak mam to traktować, bo moje @ nigdy nie były bardzo obfite tzn jak byłam młodsze przed 30 to tak
.później już nie.
No i nie wiem.

Dodatkowo położyłam.sobie przed południem kwas na ryj, nie duzy bo tylko 15% migdalowego, a potem maseczkę . I jak to zmylam..to wyglądam jakby ktoś mnie wrzątkiem oblał. Faken :(

Do góry