reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
czyli niedomoga dobrze rozumiem??
Ale gdzie Ty odczytałas z tego niedomoge? :D
Masz normalny progesteron jak na ten dzień po owulacji. Jakbys miała taki w szczycie to moim zdaniem za niski, ale nie jesteś w szczycie. :)
Jak chcesz mieć więcej info niż to czy owulka była czy nie, idź na monitoring i dokładnie 7 dni po owulacji zrób badanie

😂😂😂 Teraz to się mogę z tego śmiać 😁 Mam nadzieję, że mój były trafił na kogoś bardziej dla siebie. Nie byłoby w porządku gdybym jakoś bardzo na niego narzekała, zwyczajnie byliśmy z zupełnie innych domów, mieliśmy trochę inne oczekiwania od życia, inne podejście do życia i to był chyba największy problem. No i ja jestem pieszczoch 🙈 a on był z bardziej chłodnych
I dobrze! A do śmiechu polecam oglądnąć "Czekając na sobotę" 😆 powinno być na YouTube (nie ma nic wspólnego ze związkami). Tak tylko tytuł mi się przypomniał 😁

U mnie też dziś dzień, w którym dieta nie obowiązuje. Właśnie wjechała domowa pizza, a nawet dwie 🤤
1000010204.jpg

Załączniki

• 20240120_171734.jpg
    20240120_171734.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry