Leanne
Fanka BB :)
Idealne na sobotnie popołudnieZobacz załącznik 1604595
Jeśli nie mam najlepszego męża na świecie to napewno jest w top3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idealne na sobotnie popołudnieZobacz załącznik 1604595
już byłam na spacerze, odśnieżyłam podwórze, teraz zrobię trening i wszystko nadrobięIdealne na sobotnie popołudnie
czyli niedomoga dobrze rozumiem??nie w dniu cyklu, tylko dni po owulacji szczyt przypada na 7 dni po owulacji
nie.czyli niedomoga dobrze rozumiem??
Ale gdzie Ty odczytałas z tego niedomoge?czyli niedomoga dobrze rozumiem??
I dobrze! A do śmiechu polecam oglądnąć "Czekając na sobotę" powinno być na YouTube (nie ma nic wspólnego ze związkami). Tak tylko tytuł mi się przypomniałTeraz to się mogę z tego śmiać Mam nadzieję, że mój były trafił na kogoś bardziej dla siebie. Nie byłoby w porządku gdybym jakoś bardzo na niego narzekała, zwyczajnie byliśmy z zupełnie innych domów, mieliśmy trochę inne oczekiwania od życia, inne podejście do życia i to był chyba największy problem. No i ja jestem pieszczoch a on był z bardziej chłodnych
O mamusiu...Zobacz załącznik 1604595
I nie przytyjeszjuż byłam na spacerze, odśnieżyłam podwórze, teraz zrobię trening i wszystko nadrobię
w miedziele najprawdopodobniejnie.
Progesteron się bada w szczycie czyli 7dni po owulacji (plus minus jeden dzień).
A ty, w którym dniu cyklu miałaś owulację?