nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
U mnie pms wyjątkowo wcześnie. Mąż powinien mi dziękować, że jeszcze żyje.Mnie już zaczął brzuch pobolewać okresowo, więc chociaż tu mój ogranizm jest ze mną uczciwy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pms wyjątkowo wcześnie. Mąż powinien mi dziękować, że jeszcze żyje.Mnie już zaczął brzuch pobolewać okresowo, więc chociaż tu mój ogranizm jest ze mną uczciwy
no mnie już zaczyna dojeżdżać. Mąż dostał polecenie kupienie mamby, dużo smaków!!!U mnie pms wyjątkowo wcześnie. Mąż powinien mi dziękować, że jeszcze żyje.
Ta rozmowa, na którą czekam ma być o związku. Starania to tylko jeden z elementów do przegadaniaA rozmawialiście już na temat związku? Nie chodzi mi tu o starania..przepraszam, nie chce Cię urazić ale ewidentnie nie jesteś szczęśliwa w tej relacji wszystko może się polepszyć ale chęci muszą być z obu stron
Powiedział, ze po sobotnim wyjściu więc najszybciej jutroPisałaś już chyba ostatnio, że macie porozmawiać? Rozmowa nie doszła do skutku?
Po pierwsze nie ma głupich pytań po to jest to forum.
Pierwsze cykle po odstawieniu anty rządzą się swoimi prawami i to jest burza hormonów. Jajniki nagle ruszyły z kopyta i dlatego boli. Też kiedyś owulację miałam bolesne i zdarzyło się, że plamiłam po, ale skrzepy krwi są dość niepokojące. Może skonsultuj z lekarzem. Chyba ,że to jednorazowe i więcej się nie powtórzyło
Ja dzisiaj widziałam artykuł o różnych smakach o mnie na pączka z nadzieniem pistacjowym naszłoA ja już nie mogę się doczekać obiecanego pączusia. Nie wiem dlaczego, ale na początku roku zawsze chce mi się pączków. To chyba zakorzenione w czasach, gdy styczeń był dla mnie jednoznaczny z początkiem diety, a wiadomo, że zakazany owoc kusi najbardziej.
Okres po zabiegu może przyjść między 4 a 6 tygodni. U mnie było to dokładnie 6 tygodni i 2 dni. Wiem, że nie jest łatwo, ale uzbrój się w cierpliwość. Twój organizm wie co robi i ile czasu potrzebuje aby się zregenerować. TuleCiekawe kiedy u mnie okres przyjdzie Już leci 4 tydzień od zabiegu