Kosinka94
Moderator
Można. Pani na recepcji uśmiechnęła się do mnie i powiedział "pani może przyjechać z mężem".Dziewczyny, jeśli chodzi o badanie nasienia - czy można wejść z mężem żeby mu "pomóc"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można. Pani na recepcji uśmiechnęła się do mnie i powiedział "pani może przyjechać z mężem".Dziewczyny, jeśli chodzi o badanie nasienia - czy można wejść z mężem żeby mu "pomóc"?
U mnie wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że po progesteronie jest pustynia.Kto brał proga dopochwowo i poprawiło mu to śluz w fazie po owulacji? Bo mi się poprawiło to wcześniej była raczej susza, albo wodnisty czasem i nie wiem czy wiązać to z faktem suplementacji Cyclogestu.
Mam takie samo zdanie. Jednak jest różnica jeżeli ma się jedno dziecko, a jeśli nie ma się go w ogóle.dokładnie tak myślę. Wiem, ze wiele kobiet się nie zgodzi ze mną, ale uważam, że jak się ma dziecko to jednak starania o drugie są łatwiejsze. Ja mogę nigdy nie doświadczyć macierzyństwa.
Właśnie myślę, że to mi bardziej pomoże na moją psychikę. :Dłuższy czas praktykowałam leżenie z poduchą pod d , ale znudziło mi się jakiś czas temu, teraz zazwyczaj leżę sobie spokojnie jakieś 5 - 10 min a potem idę do toalety się ogarniać. Jeżeli masz poczucie, że to Ci pomoże to jak najbardziej
Ja już się "wymazałam " teraz czekać tylko na wynik. Do 7 dni max. Jakby teraz nie wykryli urea to za 2 tyg. drożność, akurat potencjalnie powinnam być w fazie folikularnej, więc teraz tylko liczyć na to. A jak wykryją to mnie po prostu trafi coś...kurwica albo nerwica albo jeszcze coś innego. Po cichu liczę na pozytywny rozwój sytuacji, byle nie bakterii
Dziękuję za odpowiedźŻadne pytania nie są głupie
Ja wiesiołek brałam do owulacji, a miałam taki gdzie był z witaminą e. W moim przypadku to 16DC. Najlepiej brać do owulacji lub ciemniejących testów owulacyjnych.
Acc w okolicach owulacji na rozwodnienie go 2/3 dni czyli najlepiej po Piku albo jak masz monitoring to do pęknięcia.
Ja zapomniałam w tym cyklu o acc, nie było czasu na to. Ale w 15DC miała wizytę i pani doktor właśnie zwróciła uwagę że ładny płodny śluz
Musi być już dobrzeJa już się "wymazałam " teraz czekać tylko na wynik. Do 7 dni max. Jakby teraz nie wykryli urea to za 2 tyg. drożność, akurat potencjalnie powinnam być w fazie folikularnej, więc teraz tylko liczyć na to. A jak wykryją to mnie po prostu trafi coś...kurwica albo nerwica albo jeszcze coś innego. Po cichu liczę na pozytywny rozwój sytuacji, byle nie bakterii
Ja już się "wymazałam " teraz czekać tylko na wynik. Do 7 dni max. Jakby teraz nie wykryli urea to za 2 tyg. drożność, akurat potencjalnie powinnam być w fazie folikularnej, więc teraz tylko liczyć na to. A jak wykryją to mnie po prostu trafi coś...kurwica albo nerwica albo jeszcze coś innego. Po cichu liczę na pozytywny rozwój sytuacji, byle nie bakterii
Brałam, ale różnicy w śluzie nie zauważyłam. U mnie przeważnie jest sucho.Kto brał proga dopochwowo i poprawiło mu to śluz w fazie po owulacji? Bo mi się poprawiło to wcześniej była raczej susza, albo wodnisty czasem i nie wiem czy wiązać to z faktem suplementacji Cyclogestu.