reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja dziś 15 dpo teoretycznie. 🤔
Test negatywny, pewnie po tym teście wyskoczy 🐒 . Dzięki temu że okres się przesuwa automatycznie wizyta w klinice się oddala 😢

Załączniki

• 84782507-a2b0-485d-983c-4a321ed86abd.jpeg
    84782507-a2b0-485d-983c-4a321ed86abd.jpeg
    16,1 KB · Wyświetleń: 124
hej, dziękuję za pamięć ❤️
U mnie ogólnie w porządku. Nie chcę się zapisywać na testowanie, bo czuję, że to nie ma u mnie sensu. Poza tym w sprawach staraniowych jestem strasznie negatywna i czuję, ze tylko taką energię bym wprowadzała. Dlatego siedzę cicho :)
Ale oprócz starań to wrtacam do sił po urlopie. I trochę się cieszę, bo ja lubię rutynę praca - dom - obowiązki/treningi. Daje mi to spokój.
Nie zgadzam się - tj. możesz się nie zapisywać, ale nie zgadzam się na Twoje siedzenie cicho. Potrzebujemy Cię tutaj - ja Ciebie potrzebuję, nawet gdy w stosunku do różnych tematów jesteś krytyczna (a może właśnie dlatego, że taka jesteś). Odzywaj się więc, proszę ❤️ Podchodzicie w tym cyklu do drugiej iui?

Dzisiaj mam strzał na twarz 😔 śniło mi się, że urodziłam drugiego maluszka 😔 nawet wyciągałam dla niego pampersy z komody (mam schowane jedynki po synku)....wstałam i czuję się centralnie jakby mi ktoś zabrał dzieciaczka 🥺. Wiem, że to głupie ale ja często mam mega realistyczne sny, czasami mam na nie wpływ i to niestety ora mózg
Współczuję, doskonale wiem co czujesz, bo również miewam bardzo realne sny i czasem nawet kilka godzin potrzebuje na dojście do siebie po przebudzeniu :( Niezmiennie zadziwia mnie to, jak senne projekcje serwowane przez nasz mózg, silnie potrafią wpływać na nasze funkcjonowanie na jawie.

Nie zgadzam się - tj. możesz się nie zapisywać, ale nie zgadzam się na Twoje siedzenie cicho. Potrzebujemy Cię tutaj - ja Ciebie potrzebuję, nawet gdy w stosunku do różnych tematów jesteś krytyczna (a może właśnie dlatego, że taka jesteś). Odzywaj się więc, proszę ❤️ Podchodzicie w tym cyklu do drugiej iui?
Nie, w tym cyklu nie, musimy trochę odetchnąć. Poza tym w święta ultra źle się prowadziliśmy, więc trzeba dać organizmowi czas na regenerację.
Bardzo miłe to co piszesz 😘

reklama
Do góry