reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja dziś 15 dpo teoretycznie. 🤔
Test negatywny, pewnie po tym teście wyskoczy 🐒 . Dzięki temu że okres się przesuwa automatycznie wizyta w klinice się oddala 😢

Załączniki

• 84782507-a2b0-485d-983c-4a321ed86abd.jpeg
    84782507-a2b0-485d-983c-4a321ed86abd.jpeg
    16,1 KB · Wyświetleń: 122
hej, dziękuję za pamięć ❤️
U mnie ogólnie w porządku. Nie chcę się zapisywać na testowanie, bo czuję, że to nie ma u mnie sensu. Poza tym w sprawach staraniowych jestem strasznie negatywna i czuję, ze tylko taką energię bym wprowadzała. Dlatego siedzę cicho :)
Ale oprócz starań to wrtacam do sił po urlopie. I trochę się cieszę, bo ja lubię rutynę praca - dom - obowiązki/treningi. Daje mi to spokój.
Nie zgadzam się - tj. możesz się nie zapisywać, ale nie zgadzam się na Twoje siedzenie cicho. Potrzebujemy Cię tutaj - ja Ciebie potrzebuję, nawet gdy w stosunku do różnych tematów jesteś krytyczna (a może właśnie dlatego, że taka jesteś). Odzywaj się więc, proszę ❤️ Podchodzicie w tym cyklu do drugiej iui?

Dzisiaj mam strzał na twarz 😔 śniło mi się, że urodziłam drugiego maluszka 😔 nawet wyciągałam dla niego pampersy z komody (mam schowane jedynki po synku)....wstałam i czuję się centralnie jakby mi ktoś zabrał dzieciaczka 🥺. Wiem, że to głupie ale ja często mam mega realistyczne sny, czasami mam na nie wpływ i to niestety ora mózg
Współczuję, doskonale wiem co czujesz, bo również miewam bardzo realne sny i czasem nawet kilka godzin potrzebuje na dojście do siebie po przebudzeniu :( Niezmiennie zadziwia mnie to, jak senne projekcje serwowane przez nasz mózg, silnie potrafią wpływać na nasze funkcjonowanie na jawie.

Nie zgadzam się - tj. możesz się nie zapisywać, ale nie zgadzam się na Twoje siedzenie cicho. Potrzebujemy Cię tutaj - ja Ciebie potrzebuję, nawet gdy w stosunku do różnych tematów jesteś krytyczna (a może właśnie dlatego, że taka jesteś). Odzywaj się więc, proszę ❤️ Podchodzicie w tym cyklu do drugiej iui?
Nie, w tym cyklu nie, musimy trochę odetchnąć. Poza tym w święta ultra źle się prowadziliśmy, więc trzeba dać organizmowi czas na regenerację.
Bardzo miłe to co piszesz 😘

reklama
Do góry