reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Wierzę, że za rok czy dwa też sobie będę tak planować i zamawiać 😁
Na razie mam taki swój rytuał 😂 w marcu jeżdżę po bratki na balkon ❤️ jeszcze jest zimno i jak widzę te malutkie kwiatuszki, to aż mi się lepiej robi 😁 już przebieram nogami żeby po nie jechać 😂😂
Pewnie, że będziesz 🙂 ja bym chciała się wyrobić w 5-6 lat 🙈 zobaczymy 🤷

Z dzisiaj mam takie badania .
Czekam jeszcze na wynik AMH.
Do ciąży schudłam prawie 30 kg i myślałam, że to wystarczy 😁
Oj chyba bardzo się pomyliłam .
Zamówiłam już testy owu , wizyta u gin za dwa tygodnie .
Jeśli BMI jest w normie to bardzo dobrze, że schudłaś. Gratuluję samozaparcia i świetnych wyników 😁 ja 5 kg nie mogę zrzucić 🤫

Wyniki są ok. Daj znać jakie AMH, proponuje jeszcze zrobić progesteron mniej więcej 7 dni po owu. Testy owu to dobry pomysł, najlepiej to połączyć z monitoringiem, i mierzeniem temperatury wtedy będziesz wiedziała na podstawie wybarwiania pasków i wykresów kiedy owu.
Partner też niech zrobi seminogram. Na pewno mu nie zaszkodzi.

Przeciętna para ma rok na naturalną ciążę, ale lepiej wcześniej już zacząć "profilaktycznie" sprawdzać czy wszystko jest ok. Mówię tak bo sama chciałabym żeby ktoś mi to powiedział na początku moich starań 😊 obyś nie zagościła tutaj na długo 😊

Haha wiem. Póki zostaje mi 5m2 balkonu 😂
Mam zawsze dużo kwiatków, nawet bluszcz z lasu mi się się przyjął. 2 trawy, ale pewnie zdechna po zimie, więc będą nowe.
A takie pomidorki we wlasnym ogrodku to marzenie;)
Myślę, że kiedyś się spełni.
🍅🍅🍅🍅🍅
Ja miałam "plantacje" pomidorów na balkonie na 11 piętrze 🤣 pyszne były 😁 ach te studenckie pomysły 😁

Dzisiaj mam strzał na twarz 😔 śniło mi się, że urodziłam drugiego maluszka 😔 nawet wyciągałam dla niego pampersy z komody (mam schowane jedynki po synku)....wstałam i czuję się centralnie jakby mi ktoś zabrał dzieciaczka 🥺. Wiem, że to głupie ale ja często mam mega realistyczne sny, czasami mam na nie wpływ i to niestety ora mózg
Ja w szpitalu jak się obudziłam z narkozy po łyżeczkowaniu szukałam dziecka bo mi się przez chwilę wydawało że urodziłam... 🤦‍♀️🤦‍♀️

A studiach to na pewno były POMIDORY?!😂
100% 😁 Ja wtedy byłam kurą domową 🤷 na uczelnię, po zakupy, gotować obiad dla chłopa....korepetycje dla dzieciaków matma i gitara. Później już uczelnia, praca, gotowanie, artykuły, korki, gabinet 🤦 kończyłam o 22, wstawałam o 5, żeby przed pracą zrobić pojemniki z żarciem na cały dzień dla nas. Czasami się zastanawiam po co 🤣 i dlaczego 🤷 no trudny to był czas, mało snu 😂 ale to też mnie zbudowało jako człowieka.

reklama
Do góry