reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Tymczasem ja, która przelała sukulenta i zgnił...
Confused Tonight Show GIF
Ja się dzisiaj zorientowałam, że mój usechł 😂🤦‍♀️

Ja również dołączam do wątku . Wpiszcie mnie proszę na 28.01 .

Mam 30 lat i ciążę już za sobą natomiast z mężem chcielibyśmy mieć również wspólne dziecko. Od 8 miesięcy nie widać drugiej kreski co zaczyna nas okropnie frustrować .
🙈
Hej, rozgość się, ale tylko na chwilę ;)
Zaczęliście już coś badać, czy na razie jeszcze o tym nie myśleliście?

Wierzę, że za rok czy dwa też sobie będę tak planować i zamawiać 😁
Na razie mam taki swój rytuał 😂 w marcu jeżdżę po bratki na balkon ❤️ jeszcze jest zimno i jak widzę te malutkie kwiatuszki, to aż mi się lepiej robi 😁 już przebieram nogami żeby po nie jechać 😂😂
Screenshot_20240102-225408.png samosiejki. Tak sobie kwitną chyba od listopada 😁.

Załączniki

• bf66df64-b4ad-490a-a004-e39c7700e268.jpeg
    bf66df64-b4ad-490a-a004-e39c7700e268.jpeg
    194,8 KB · Wyświetleń: 98
  • bbff6250-30b6-4fb5-9c3b-f36dd66205a1.jpeg
    bbff6250-30b6-4fb5-9c3b-f36dd66205a1.jpeg
    88,3 KB · Wyświetleń: 93
Och romantasy kochana 😅 Nie wątpliwy klasyk od którego warto zacząć ten gatunek to seria Dwory Sarah J Maas zaczynając od pierwszej "Dworu Cierni i Róż" i potem koleje części (w bookmediach zwana serią ACOTAR). Potem polecam serię Krew i Popiół Jennifer L. Armentrout i Dotknij mnie Tahereh Mafi. 😄 Jest tego sporo ale to są takie pozycje które wkręcą i nie zmęczą za bardzo 🙂
A co do ogródka to jest moja druga główna pasją więc piąteczka 🙌🙏 Dwa lata temu przeprowadziliśmy się do domu, mówiłam mężowi że w życiu nie będę grzebać się w ziemi. O matko jak szybko to odszczekałam 😄😅 W dwa lata mam trzy skrzynie na warzywa i szklarnie 😅 z ogrodnictwa głównie zajarałam się pomidorami, choć bywa na prawdę upierdliwie to pomidor z własnego krzaka to żyćko 🍅Jeśli mogę to nieskromnie się pochwalę 😅
Twórczość Sarah J Maas to moje guilty pleasure 😁 końcówką stycznia wychodzi nowy tom "Księżycowego miasta"

Twórczość Sarah J Maas to moje guilty pleasure 😁 końcówką stycznia wychodzi nowy tom "Księżycowego miasta"
Wiem właśnie 🔥❤️ Ja Księżycowego Miasta nie czytałam, ale już kupione na Vinted czeka na swoją kolej na półce i przeczuwam że w tym tygodniu będzie jego kolej 😁

Hej, rozgość się, ale tylko na chwilę ;)
Zaczęliście już coś badać, czy na razie jeszcze o tym nie myśleliście?

Z dzisiaj mam takie badania .
Czekam jeszcze na wynik AMH.
Do ciąży schudłam prawie 30 kg i myślałam, że to wystarczy 😁
Oj chyba bardzo się pomyliłam .
Zamówiłam już testy owu , wizyta u gin za dwa tygodnie .

Załączniki

• IMG_0254.jpeg
    IMG_0254.jpeg
    149,2 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Kochana kawałek ziemi, nasion i czasu i jedziesz z tym. 🙌😁
Haha wiem. Póki zostaje mi 5m2 balkonu 😂
Mam zawsze dużo kwiatków, nawet bluszcz z lasu mi się się przyjął. 2 trawy, ale pewnie zdechna po zimie, więc będą nowe.
A takie pomidorki we wlasnym ogrodku to marzenie;)
Myślę, że kiedyś się spełni.
🍅🍅🍅🍅🍅

Do góry