reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Tymczasem ja, która przelała sukulenta i zgnił...
Confused Tonight Show GIF
Ja się dzisiaj zorientowałam, że mój usechł 😂🤦‍♀️

Ja również dołączam do wątku . Wpiszcie mnie proszę na 28.01 .

Mam 30 lat i ciążę już za sobą natomiast z mężem chcielibyśmy mieć również wspólne dziecko. Od 8 miesięcy nie widać drugiej kreski co zaczyna nas okropnie frustrować .
🙈
Hej, rozgość się, ale tylko na chwilę ;)
Zaczęliście już coś badać, czy na razie jeszcze o tym nie myśleliście?

Wierzę, że za rok czy dwa też sobie będę tak planować i zamawiać 😁
Na razie mam taki swój rytuał 😂 w marcu jeżdżę po bratki na balkon ❤️ jeszcze jest zimno i jak widzę te malutkie kwiatuszki, to aż mi się lepiej robi 😁 już przebieram nogami żeby po nie jechać 😂😂
Screenshot_20240102-225408.png samosiejki. Tak sobie kwitną chyba od listopada 😁.

Załączniki

• bf66df64-b4ad-490a-a004-e39c7700e268.jpeg
    bf66df64-b4ad-490a-a004-e39c7700e268.jpeg
    194,8 KB · Wyświetleń: 106
  • bbff6250-30b6-4fb5-9c3b-f36dd66205a1.jpeg
    bbff6250-30b6-4fb5-9c3b-f36dd66205a1.jpeg
    88,3 KB · Wyświetleń: 101
Och romantasy kochana 😅 Nie wątpliwy klasyk od którego warto zacząć ten gatunek to seria Dwory Sarah J Maas zaczynając od pierwszej "Dworu Cierni i Róż" i potem koleje części (w bookmediach zwana serią ACOTAR). Potem polecam serię Krew i Popiół Jennifer L. Armentrout i Dotknij mnie Tahereh Mafi. 😄 Jest tego sporo ale to są takie pozycje które wkręcą i nie zmęczą za bardzo 🙂
A co do ogródka to jest moja druga główna pasją więc piąteczka 🙌🙏 Dwa lata temu przeprowadziliśmy się do domu, mówiłam mężowi że w życiu nie będę grzebać się w ziemi. O matko jak szybko to odszczekałam 😄😅 W dwa lata mam trzy skrzynie na warzywa i szklarnie 😅 z ogrodnictwa głównie zajarałam się pomidorami, choć bywa na prawdę upierdliwie to pomidor z własnego krzaka to żyćko 🍅Jeśli mogę to nieskromnie się pochwalę 😅
Twórczość Sarah J Maas to moje guilty pleasure 😁 końcówką stycznia wychodzi nowy tom "Księżycowego miasta"

Twórczość Sarah J Maas to moje guilty pleasure 😁 końcówką stycznia wychodzi nowy tom "Księżycowego miasta"
Wiem właśnie 🔥❤️ Ja Księżycowego Miasta nie czytałam, ale już kupione na Vinted czeka na swoją kolej na półce i przeczuwam że w tym tygodniu będzie jego kolej 😁

Hej, rozgość się, ale tylko na chwilę ;)
Zaczęliście już coś badać, czy na razie jeszcze o tym nie myśleliście?

Z dzisiaj mam takie badania .
Czekam jeszcze na wynik AMH.
Do ciąży schudłam prawie 30 kg i myślałam, że to wystarczy 😁
Oj chyba bardzo się pomyliłam .
Zamówiłam już testy owu , wizyta u gin za dwa tygodnie .

Załączniki

• IMG_0254.jpeg
    IMG_0254.jpeg
    149,2 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Kochana kawałek ziemi, nasion i czasu i jedziesz z tym. 🙌😁
Haha wiem. Póki zostaje mi 5m2 balkonu 😂
Mam zawsze dużo kwiatków, nawet bluszcz z lasu mi się się przyjął. 2 trawy, ale pewnie zdechna po zimie, więc będą nowe.
A takie pomidorki we wlasnym ogrodku to marzenie;)
Myślę, że kiedyś się spełni.
🍅🍅🍅🍅🍅

Do góry