reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Kochana polecam się 😄 Jakby trzeba było rady, w którymś temacie to służę z przyjemnością. Generalnie życie po przeczytaniu Dworów już dla mnie nie jest takie samo, do tego stopnia kocham tą serię że będę robić tatuaż z motywem z książki 😅 Ale muszę poczekać na razie bo chyba badania do IUI by się zdeaktualizowały 😅
W tym tygodniu jeszcze zajmę się ogarnięciem jakiejś książki! Nowy rok, nowa ja! 😁 Dzięki Tobie nie będę się już miotać między recenzjami 😁

reklama
Och ja tak samo wysiewam za chwilę papryki i dom będzie zastawiony rozsadami😁 Mój M zaraz będzie składał domową szklarenkę na rozsady. A na jutro planuje przegląd nasion, plan warzywnika i spis które nasiona muszę kupić. W tym roku testowo będę sądzić bakłażan jako eksperyment bo arbuza już wyhodowałam 😁😄
Ja już spisane mam wszystko 🙈 nasiona w większości też mam, tam jakieś 5szt do dokupienia i na tym koniec. Za to w zmienię muszę się zaopatrzyć, bo na stanie tylko 5l.

W tym tygodniu jeszcze zajmę się ogarnięciem jakiejś książki! Nowy rok, nowa ja! 😁 Dzięki Tobie nie będę się już miotać między recenzjami 😁
Nie wiem jakie masz podejście do posiadania książek, ja dużo kupuje na Vinted i potem odsprzedaje bo niestety miejsca w domu nie mam. A do tego taniej jest na Vinted 😅

Zobacz załącznik 1599549
Jakaś mądra głowa się pochyli nad tym? :) otwieram panel dyskusyjny: owulaki Niki 😅
Testuj testuj!
Mi piki zawsze idą z zaskoczenia - o 18:30 miałam 0,34 a 22:10 - pik.
Koło owu testuję 3 razy dziennie😉
IMG_3458.png

Tymczasem ja, która przelała sukulenta i zgnił...
Confused Tonight Show GIF
Och kochana domowe kwiatki to całkiem inna bajka 😅 Ja mam jedynie w domu samobójcze storczyki 🤣 Choć to głównie dlatego że moja kotka zeżre wszystko co zielone a potem rzyga na potęgę i szkoda mi hajsu na weterynarza więc zrezygnowałam. Ale jak miałam skrzydłokwiat kiedyś to on miał wiele żyć. Usychał, wtedy przypominałam sobie o podlaniu dopiero i zmartwychwstawał 😅

reklama
Do góry