LadyCaro
Fanka BB :)
Może umoczyć w nim penis żeby miał dużo życiaskoro ma dużo witamin to chyba zjeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może umoczyć w nim penis żeby miał dużo życiaskoro ma dużo witamin to chyba zjeść
mężowi przeczytałam, od razu zrozumiał o co kaman. A czasem mu nawet godzinami coś tłumacze co jest związane z niepłodnością.Różnie. Jedne czują jak ból podczas okresu, inne lekki dyskomfort, trafiają się też osoby które mówią że bardzo bolało.
Ja odczuwałam dyskomfort, ale przed dostałam trochę pyszności dożylnie.
Bardzo mi się podoba porównanie stymulowania owulacji do gazowania w korku. No w punkt.
Według mojej lekarki do tego sluży espressoMoże umoczyć w nim penis żeby miał dużo życia
i ze skierowaniem szłaś do pierwszego lepszego szpitala czy jakoś Twój lekarz Cię przyjmował w szpitalu w którym pracuje ? Miesiąc to krótko, taki termin jest jak najbardziej akceptowalny. No właśnie patrzyłam, że prywatnie to tak minimum 800-900 złotych... aleee jak mam czekać np. rok czy dwa to wiadomo.ja na nfz czekałam ponad miesiąc i też dlatego, że musiałam zgrać to z cyklem bo drożność robi się do 10dc. Prywatnie pewnie szybciej ale to koszt ponad tysiaka
dzięki, właśnie zadałam kolejne pytanie w tym temacie, a Ty mnie od razu naprowadziłaś i od razu pójdę za ciosem, czy takie skierowanie może wystawić ginekolog przyjmujący prywatnie czy muszę iść na NFZ na wizytę ?Ja jak dostałam skierowanie to telefonicznie w następnym cyklu mnie pani zapisała. Miałam pobyt szpitalny jednodniowy. Nawet na obiad się zalapałam. Pewnie czas oczekiwania zależy od rejonu, ja robiłam w małym powiatowym szpitalu.
dzięki, zapisujeJa prywatnie miałam też bardzo szybko robioną drożność bolało dość mocno jedynie po niedrożne stronie, tak to praktycznie nic nie było czuć. Tylko zapytaj jakie badania musisz zrobić przed i ile najwcześniej przed drożnością możesz je zrobić
akurat mnie też jakoś po progu bardziej brzuch boli ale okres jak okres raczej normalny jest. A który to dzień ?Ależ cudowny okres po tym duphastonie… cały czas mnie boli brzuch, a prawie nic nie leci
A do ginekologów żadnych terminów, które by mi odpowiadały nie ma.
Ja akurat miałam od NFZ, raz do roku tam chodzę na przegląd podwozia. I mówię, że mamy kłopot, to dał skierowanie. I uczciwie powiedział że na niepłodności się nie zna.dzięki, właśnie zadałam kolejne pytanie w tym temacie, a Ty mnie od razu naprowadziłaś i od razu pójdę za ciosem, czy takie skierowanie może wystawić ginekolog przyjmujący prywatnie czy muszę iść na NFZ na wizytę ?