reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Nie, z tego co wiem przy poronieniach nie jest konieczna. Ale mogę się mylić
No właśnie ja też tak myślałam. Lekarz stwierdził, że ta ostatnia ciąża mogła być jajowodowa i sama się poroniła. Ja jednak uważam, że był to biochem typowy 🤷‍♀️ Beta najwyżej 70, nie skakała. Zaczęła spadać to spadła i szybko dostałam krwawienia.

Matko boska. Włączyłam telewizor, a tu jakiś chłop, który przebiera się za bobasa, bo czuje się dzidziusiem. Miał sekretny pokój dziecięcy w swoim domu i bawił się z kobietą przebraną za dziecko. Ależ oni mają pomysły!

Załączniki

• IMG_1646.jpeg
    IMG_1646.jpeg
    221,6 KB · Wyświetleń: 98
pocieszające jest to, że nawet jak boli to jest chwila. Więc dasz radę. A badania bardzo ważne no i podobno 3 miesiące po jest większa szansa na ciażę :)
Ooo i taka informacja bardzo mnie zachęciła 🫣 na NFZ to zapewne się czeka długo,ale mam nadzieję, że po konsultacji z lekarka jak ona uzna, że to może pomóc to prywatnie dosyć szybko będzie mi dane się przekonać jak to będzie w moim przypadku.

reklama
napewno spytam. To badanie drożności jajowodów też nie jest chyba jakoś mocno bolesne
Różnie. Jedne czują jak ból podczas okresu, inne lekki dyskomfort, trafiają się też osoby które mówią że bardzo bolało.
Ja odczuwałam dyskomfort, ale przed dostałam trochę pyszności dożylnie.

Bardzo mi się podoba porównanie stymulowania owulacji do gazowania w korku. No w punkt.

Do góry