reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Kreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.
I z całego serduszka Wam dziękuję za ogromne wsparcie jakie od was dostałam ❤️
Jesteście wszystkie cudowne 🤞🥹❤️
Idź i nie wracaj szybciej niż po rodzeństwo!🙂
Dużo zdrówka dla Waszej rodziny, niech czas oczekiwania na to małe wielkie szczęście będzie wspaniały💜
Dzięki za kciuki🤩

Dziękuję @aurii_orelii za przejęcie wątku 😘 dla mnie to był niemiły powrót na kreski, ale z drugiej strony bardzo miły, bo towarzystwo tu jest zacne! 🥰
Luty to będzie dla mnie czas podreperowania organizmu, dosuplementowania się i w marzec wchodzę z 🤰🏼, nie ma innej opcji 🤞🏻
@Mademoiselle_Nika uciekaj na mamuśki i na kreskach chce Cię widzieć tylko po rodzeństwo dla kropka! 😍🤞🏻🤞🏻
Powodzenia dziewczyny w lutym 🙏🏻🙏🏻💖

Kreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.
Uciekaj i dopiero po rodzeństwo możesz wrócić :) spokojnych i radosnych miesięcy 💚

Dziewczyny, ja pewnie jutro przed wieczorem wrzucę tu jeszcze wyniki drugiej bety, żeby zakończyć tą styczniową walkę. Jaki by ten wynik nie był to na lutowych kreskach mnie raczej nie będzie, bo jestem przetyrana na maksa..
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki, jesteście wspaniałe💚
Każdej z Was bardzo kibicuję, a za długoletnie staraczki trzymam kciuki najmocniej 🤞🏼🤞🏼

O tak, trzymaj się mamusiowego wątku do końca! ✊🏻 I wróć na kreski, gdy będzie potrzebne rodzeństwo 😉

Uciekaj i dopiero po rodzeństwo możesz wrócić :) spokojnych i radosnych miesięcy 💚

Dziewczyny, ja pewnie jutro przed wieczorem wrzucę tu jeszcze wyniki drugiej bety, żeby zakończyć tą styczniową walkę. Jaki by ten wynik nie był to na lutowych kreskach mnie raczej nie będzie, bo jestem przetyrana na maksa..
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki, jesteście wspaniałe💚
Każdej z Was bardzo kibicuję, a za długoletnie staraczki trzymam kciuki najmocniej 🤞🏼🤞🏼

Mam nadzieję,że jednak ta beta będzie ta idealna i mocno trzymam kciuki 🩷

Oby kropel rósł jak szalony 🫣 powodzenia ✊🏼

reklama
Do góry