Kasienkaol
Fanka BB :)
Ja już mam date, 7.03 mam się zgłosić do szpitala i 8.03 laparoskopia. Luty planuje totalnie odpuścić, nie czekać na owulke, idzie wiosna. Czas ruszyć dupsko z kanapy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego, co pamiętam to chyba 4 dniDziewczyny które robiły badania na trombofilię wrodzoną, jak długo czekałyście na wynik?
Idź i nie wracaj szybciej niż po rodzeństwo!Kreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.
I z całego serduszka Wam dziękuję za ogromne wsparcie jakie od was dostałam
Jesteście wszystkie cudowne
Uciekaj i dopiero po rodzeństwo możesz wrócić spokojnych i radosnych miesięcyKreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.
O tak, trzymaj się mamusiowego wątku do końca! I wróć na kreski, gdy będzie potrzebne rodzeństwoKreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.
Niech ta moc odpuszczenia czyni cudaJa już mam date, 7.03 mam się zgłosić do szpitala i 8.03 laparoskopia. Luty planuje totalnie odpuścić, nie czekać na owulke, idzie wiosna. Czas ruszyć dupsko z kanapy
Uciekaj i dopiero po rodzeństwo możesz wrócić spokojnych i radosnych miesięcy
Dziewczyny, ja pewnie jutro przed wieczorem wrzucę tu jeszcze wyniki drugiej bety, żeby zakończyć tą styczniową walkę. Jaki by ten wynik nie był to na lutowych kreskach mnie raczej nie będzie, bo jestem przetyrana na maksa..
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki, jesteście wspaniałe
Każdej z Was bardzo kibicuję, a za długoletnie staraczki trzymam kciuki najmocniej
Kreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.