KaMaLi
Fanka BB :)
Ja czasem się zastanawiam jak osoby są wybieranw na stanowiska, gdzie trzeba zarządzać ludźmi...Test biały, więc raczej nic z tego.
Natomiast biorąc pod uwagę jak duży stres przechodzę w fazie lutealnej w ostatnich 3 miesiącach, to chyba nawet nie chciałabym, żeby coś miało wyjść w tym momencie.
Jestem tak zestresowana, jak nigdy dotąd, to co się w pracy dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Dziś mieliśmy sądny dzień, a w najsilniejszym stresie chodziłam przez 3 dni. Sprawa mobbingowa między nami (działem), a kierownikiem. Po rozmowie z zarządem trochę puściło, ale tak bałam się reakcji kierowniczki, że po jej wyjściu z tego ciśnienia aż mi krew z nosa poszła ciurkiem. Mąż po pracy zabrał mnie nad morze (mieszkamy na Pomorzu), zjedlismy pyszną rybkę w smażalni, pochodziliśmy na plaży i nawdychalismy się jodu. Jest kochany, dba o mnie i az mi się ciepło na sercu zrobiło, ze go mam i tak mnie wspiera
Teraz po powrocie do domu leżę w łóżku i wszystko mnie boli - mam zakwasy jakbym przebiegła maraton. Tak musiałam być spięta przez ostatnie dni.
Nie wiem czy jutro i w pt pójdę do pracy, chyba zrobię sobie wolne by odsapnąć od tego wszystkiego.
Czesto słyszę o slabym managemencie w firmach. U mnie to samo. Ludzie bez jakichkolwiek kursów z zarzadzania, zarządzają ludźmi Katastrofa.