reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

@Mademoiselle_Nika @aurii_orelii @Carolina123 jeszcze raz Wam gratuluję, trzymam kciuki za zdrowe bąbelki 🍀 mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy na kreskach jak wszystkie wrócimy po rodzeństwo 🥹
A z resztą dziewczyn pakujemy manatki i widzimy się na lutowych kreseczkach. Oby tylko obfitowały w więcej brzuszków, żeby było kogo wyrzucać do październikowych mamusi bo widziałam że tam póki co pusto 😄

reklama
Uciekaj i dopiero po rodzeństwo możesz wrócić :) spokojnych i radosnych miesięcy 💚

Dziewczyny, ja pewnie jutro przed wieczorem wrzucę tu jeszcze wyniki drugiej bety, żeby zakończyć tą styczniową walkę. Jaki by ten wynik nie był to na lutowych kreskach mnie raczej nie będzie, bo jestem przetyrana na maksa..
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki, jesteście wspaniałe💚
Każdej z Was bardzo kibicuję, a za długoletnie staraczki trzymam kciuki najmocniej 🤞🏼🤞🏼
W takim razie, jutro czekamy na wyniki. Mam nadzieję, że będą to takie które sprawią radość 🤞

Dziewczyny które robiły badania na trombofilię wrodzoną, jak długo czekałyście na wynik?
Ja właśnie dzisiaj zamówiłam zestaw na TestDNA. Wzięłam opcję premium, mam mieć wynik w 4-5 dni + konsultację z genetykiem. W standardzie jest chyba 6-7 dni oczekiwania więc też nie jakoś super długo

Ja właśnie dzisiaj zamówiłam zestaw na TestDNA. Wzięłam opcję premium, mam mieć wynik w 4-5 dni + konsultację z genetykiem. W standardzie jest chyba 6-7 dni oczekiwania więc też nie jakoś super długo
Super, czas oczekiwania na wynik naprawdę krótki 🥰 oby w Twoim wypadku coś wyszło, żeby nie trwać w miejscu i żebyś mogła iść do przodu ze staraniami 🙏🏻🙏🏻🤞🏻

To mój pierwszy miesiąc z Wami dziewczyny, więc brzuszki @Mademoiselle_Nika @aurii_orelii oraz @Carolina123 zapamiętam na pewno na długo i trudno mi opisać jak bardzo się dla Was cieszę i z jakim zapałem śledziłam Wasze pozytywne testy domowe, potem bety. Byłyście pierwszymi światełkami w tunelu, które zobaczyłam, pierwszym lustrzanym odbiciem mojego marzenia :)) mega mega Wam gratuluję i bardzo się dla Was cieszę :)) i trochę smutno, ze tak krótko razem na forum, bo wydaje mi się, ze dużo mogłabym się od Was nauczyć, ale wierzę, ze jeszcze pogadamy jak wrócimy wszystkie po rodzeństwo dla bobasów!

@aurii_orelii Tobie szczególne dzięki za przejęcie i prowadzenie wątku!

dziewczyny, widzę, ze dużo z Was zrobiło tą trombofilię - czy to jest polecane do zrobienia dla każdej staraczki czy dopiero w jakiejś określonej sytuacji?

Ja czasem się zastanawiam jak osoby są wybieranw na stanowiska, gdzie trzeba zarządzać ludźmi...
Czesto słyszę o slabym managemencie w firmach. U mnie to samo. Ludzie bez jakichkolwiek kursów z zarzadzania, zarządzają ludźmi 🙈 Katastrofa.
U mnie są to kierownicy mający stanowiska przez zasiedzenie. Zero samokrytyki, zero próby dogadywania się, często z wiedzą i wykształceniem dużo niższym od podwładnych. Wybierani 20 czy 30 lat temu i trzymani do emerytury. Niestety kadra jest odmładzana, a kierownicy nie chcą się szkolić i myślą że będą mogli traktować pracowników jak za czasów komuny. A teraz młodsze pokolenie nie chce dawać się gnoić i być poniewieranym za nic, tylko dlatego że ktoś chce wylewać swoje frustracje zza czasów, kiedy on był tak traktowany.

reklama
Do góry