reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Test biały, więc raczej nic z tego.

Natomiast biorąc pod uwagę jak duży stres przechodzę w fazie lutealnej w ostatnich 3 miesiącach, to chyba nawet nie chciałabym, żeby coś miało wyjść w tym momencie.

Jestem tak zestresowana, jak nigdy dotąd, to co się w pracy dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Dziś mieliśmy sądny dzień, a w najsilniejszym stresie chodziłam przez 3 dni. Sprawa mobbingowa między nami (działem), a kierownikiem. Po rozmowie z zarządem trochę puściło, ale tak bałam się reakcji kierowniczki, że po jej wyjściu z tego ciśnienia aż mi krew z nosa poszła ciurkiem. Mąż po pracy zabrał mnie nad morze (mieszkamy na Pomorzu), zjedlismy pyszną rybkę w smażalni, pochodziliśmy na plaży i nawdychalismy się jodu. Jest kochany, dba o mnie i az mi się ciepło na sercu zrobiło, ze go mam i tak mnie wspiera 🥰

Teraz po powrocie do domu leżę w łóżku i wszystko mnie boli - mam zakwasy jakbym przebiegła maraton. Tak musiałam być spięta przez ostatnie dni.

Nie wiem czy jutro i w pt pójdę do pracy, chyba zrobię sobie wolne by odsapnąć od tego wszystkiego.

Kreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.
I z całego serduszka Wam dziękuję za ogromne wsparcie jakie od was dostałam ❤️
Jesteście wszystkie cudowne 🤞🥹❤️

reklama
Kreski kochane, dzisiaj ostatni dzień miesiąca. Idę. Łza mi się kręci w oku. Mam nadzieję, że najbliższe kreski na które się zapisze to za rok rozpoczynając starania dla tej kropeczki, która zagościła i mam nadzieję, że będzie chciała a się trzymać do września. Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę podczytywać z krzaków, bić głośne brawo za wszystkie kreski - owulacyjne i ciążowe i za wszystkie kroki podejmowane przez Waza w drodze po szczęście. Trzymam kciuki za wszystkie, za stare wyjadaczki jeszcze mocniej.
I z całego serduszka Wam dziękuję za ogromne wsparcie jakie od was dostałam ❤️
Jesteście wszystkie cudowne 🤞🥹❤️

🫶🏼🫶🏼
Trzymam kciuki za Ciebie i kropeczkę!
Dziękuję za wszystkie rady!

Do góry