reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Miłego dnia Dziewczyny 😘
Ja powinnam dziś testować i oczywiście co zrobiłam? Byłam w toalecie bez testu😡🫣😱
Pewnie i tak się nie udało ,ale w związku z tym że cycki obrzmiałe ,bolał brzuch a teraz nic filmów nawkrecalam sobie milion🫣test zrobię tylko siuskow nazbieram😂

Co do ciuchów to ja kiedyś dużo chodziłam teraz nie mam za bardzo czasu więc Vinted oj….momentami wręcz bombarduje😂 i cieszę się bo bardzo dużo fajnych rzeczy można dorwać dla siebie czy dla mojej osobistej młodzieży 🤣 nawet chłop się wkręcił i szuka dla siebie😂🤭
witam się w poniedziałek. Test bialy wiec czekamy na okres 🤷‍♀️

reklama
Planowałam iść dzisiaj na progesteron (Premom wg testów mówi ze to 8dpo dziś), ale pink oczywiście biały i już mi się odechciało iść gdziekolwiek 🥺 jeszcze po powrocie z piątkowej imprezy w wichurę i deszcz nadal mnie boli gardło i jestem zasmarkana 🫣 piękny start tygodnia…
O to mamy podobnie, ja też dzisiaj 7 lub 8 dpo, test śnieżna biel. Na szczęście udało mi się skoczyć do laboratorium sprawdzić progesteron. Zdrowiej szybciutko

To jest miłe, kiedy czujesz, że jednak nie jesteś w tym sama.
U mnie było podobnie z tymi badaniami, teraz jak tylko mówię, że coś tam, to on sam się umawia i robi.
Ja tylko mówię w którym labie.
To ostatnio mój wspaniały Stary także wpadł na ten pomysł, zapisał się sam na badanie nasienia, nawet nic mi nie mówiąc. Okej chciał dobrze, ale zapomniał o najważniejszej rzeczy jaką jest abstynencja, zapisał się na badanie nie uprawiając seksu przez 9 dni 🤡 Myślałam, że wyjdę z siebie..
Dobrze, że coś mnie naszło i zapytałam o to. Chłopina tyle razy robił to badanie, a jeszcze się nie nauczył 😄

Więc fajnie niech się umawia, tylko niech mi o tym mówił, żeby później nie było takich niespodzianek 😂

reklama
Do góry