reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

@Lilli2 dawaj nam bete!
Bored Cabin Fever GIF

Mr Bean Reaction GIF

reklama
A, myślałam, że mnie zainspirujesz do zrobienia jakichś nowych, ale robiłam je jakieś 2 miesiące temu, poza anty-TG, bo mam Hashi. 😅 U mnie nic nie wyszło i w sumie Tobie też życzę, żeby nic tam nie było. Choć z drugiej strony czasem człowiek chce, żeby coś tam było, żeby mieć jakiś punkt zaczepienia...
Hehhee :) bardzo mnie kusi zrobić sobie pakiet na trombofilie ale obiecałam sobie że skoro nareszcie znalazłam lekarza godnego zaufania to przynajmniej przez jakiś czas będę robić tylko te badania co zleca i nie kombinować na własną rękę. Już ostatnie 1,5 roku było jednym wielkim yolo i robieniem miliona różnych badań w których i tak nie wyszło nic niepokojącego :)

Ja pare dni temu wrzucałam tutaj test ovu. Z apki wyszlo mi 0.74 w piątek. Miałam skok temperatury, znacznie powiększone piersi no ale nic mnie jajnik nie kuł. Liczyłam, że ovu nadchodzi. Od soboty do dziś same bladziochy. Ja nie wiem, co miesiąc mam wrażenie że mój organizm przygotowuje sie do owu ale coś mu nie wychodzi :(. Drugi cykl obserwuje te same objawy. Z tym, że w tym nie biore duphastonu jak poje**** tylko czekam jeszcze na zwieńczowanie kolejnego cyklu słowami gina, ze owu nie było...We wtorek wizyta. Dziś dużo gorsze samopoczucie :(

Dziewczyny, brałyście kiedyś aromka na stymulację owu? Jeśli tak to w jakich dawkach bo ja 2x1 od 2 do 4dc i 5-7 dc 1x1 i w tym cyklu miałam dwa pęcherzyki dominujące w jajniku (który wcześniej ani razu nie dał owu) a jak nie wyjdzie teraz znowu to mam brać 2x1 przez 5 dni

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, brałyście kiedyś aromka na stymulację owu? Jeśli tak to w jakich dawkach bo ja 2x2 od 2 do 4dc i 5-7 dc 1x1 i w tym cyklu miałam dwa pęcherzyki dominujące w jajniku (który wcześniej ani razu nie dał owu) a jak nie wyjdzie teraz znowu to mam brać 2x2 przez 5 dni

Ja wczoraj właśnie skończyłam drugą stymulację Aromkiem, mam dawkę od 3 do 7 DC 2x1

Dziewczyny, brałyście kiedyś aromka na stymulację owu? Jeśli tak to w jakich dawkach bo ja 2x1 od 2 do 4dc i 5-7 dc 1x1 i w tym cyklu miałam dwa pęcherzyki dominujące w jajniku (który wcześniej ani razu nie dał owu) a jak nie wyjdzie teraz znowu to mam brać 2x1 przez 5 dni
ja brałam od 3 do 8 dnia cyklu po 1 tabletce.

Dziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia ✊🤞✊✊🤞

Dziewczyny jako, że zbliża się koniec miesiąca chciałam się z Wami serdecznie pożegnać. Narazie nie przechodzę na mamusie. Myślę, że jak coś to dopiero po 10 lutego jak na wizycie będzie serce.
Jesteście niezawodne, skarbnica wiedzy i super wsparcie. Trzymam kciuki za Was wszystkie razem, oraz każda z osobna. Dziękuję za rady i wsparcie.
Może to źle zabrzmi, ale mam cichą nadzieję, że nie wrócę tu za kilka dni lub tygodni. Mam również nadzieję, że niedługo każda z Was otrzyma swój wymarzony prezent i zmieni wątek. Powodzenia ✊🤞✊✊🤞
Trzymaj się zdrowo, a bąbelek niech rośnie ❤️😊

Nie martw się, my również mamy nadzieje ze tu do nas nie wrócisz 🤞🏻 rośnijcie zdrowo 🍀

reklama

Trzymam kciuki żebyś nie musiała tu nigdy wracać 🤞🤞i niech rośnie okruszek zdrowo, powodzenia ❤️❤️

Do góry