mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Laski a kupujecie w ciuchach czy nie??? Ja mam dosłownie pare rzeczy ale zawsze jak wejdę to szybko rezygnuje jakos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja osobiście nie kupuję, nie umiem tam szukać (w żadnym sklepie nie umiem szukać) i nie lubię nosić używanych rzeczyLaski a kupujecie w ciuchach czy nie??? Ja mam dosłownie pare rzeczy ale zawsze jak wejdę to szybko rezygnuje jakos
Ja nie chodzę do ciucha, bo nie chce mi się szperać ale na Vinted czasami kupię coś używanego w fajnej cenie.Laski a kupujecie w ciuchach czy nie??? Ja mam dosłownie pare rzeczy ale zawsze jak wejdę to szybko rezygnuje jakos
Ja to co najmniej 3 lata nie byłam. Dawniej bywałam, zazwyczaj sobie przeglądałam ale zdarzało się coś tam też kupić. Muszę kiedyś się wybrać, zobaczyć jak obecnie to działa.Laski a kupujecie w ciuchach czy nie??? Ja mam dosłownie pare rzeczy ale zawsze jak wejdę to szybko rezygnuje jakos
to fakt.Teraz w ciuchach się wycwanili i jak są dobre marki to ceny tez adekwatne
Witam, odzywam się po ponad 3 latach nie udanej walki o dzieciątko udzielałam się tutaj z ponad 2 lata temu ale coś we mnie pękło i ucichłam ale od czasu do czasu zdarzy mi się was podczytac przede wszystkim sprawdzić czy z czasów kiedy ja zaczęłam się starać czy dziewczynom już się udało… u nas wyniki w normie wszystkie moje hormony i nie tylko męża nasienie tez, owulacje książkowe ale dziecka wciąż brak co prawda nie robiłam jeszcze drożności, te badanie bd miała w marcu… i jeśli do lata bd cisza to podejmiemy kroki do procedury in vitro. Dla przypomnienia ja mam 31 lat mój mąż 36 i staramy się o pierwsze dziecko. Zaczynam odnosząc się do twojego postu bo chyba nic mnie tak nie irytuje jak tanie repliki pięknych oryginalnych torebek uważam, ze jest tyle godnych uwagi torebek, które są równie ładne, ze nie musimy szpecić się „oszukanym” dodatkiem. Proszę nie potraktuj tego jako hejt a grzeczną uwagę pozdrawiamMoje porządki jeszcze nie wszystko. Jeszcze wieszak został zastanawiam się nad kupnem manekina