Carolina123
Fanka BB :)
jaka piękna krecha trzymam kciuki. Będzie pięknieDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaka piękna krecha trzymam kciuki. Będzie pięknieDziewczyny, coś się dzieje.. 6dpt, jutro beta.
Trochę na spóźnionym zapłonie , ale od czwartku nie zaglądałam na forumMam takie pytanie do Was na rozluźnienie atmosfery
Czy macie coś takiego, czego nie możecie się nauczyc mimo, ze dla innych to proste?
Moze nie odróżniacie brwi od rzęs? Prawej od lewej?
Oto mój wstyd:
Nie umiem czytać znaków mniejszości i większości. Jak jest <4, to nie mogę się nauczyć, czy to jest mniejsze od 4 czy większe. Muszę się srogo nad tym zastanowić a i tak nigdy nie jestem pewna
Nie umiem korzystać z mapy i nic znajdować na niej. Nie mam orientacji w terenie.
Przykro miMam wynik progesteronu zostaje z Wami. Prog 1,76. Leki odstawione...mam nadzieję, że beta zacznie spadać
U mnie skutkiem ubocznym brania proga dopochwowo jest mocno wzdęty brzuch, a takie kłócia naprzemienne jajników mam odkąd zaczęłam obserwować siebie i swój cykl, obojętnie czy to w cyklu z progesteronem czy też bez niego. Od czasu po owulce do okresu czuję pracę jajników.Dziewczyny, które biorą lub brały progesteron w drugiej fazie cyklu. Czy Wy miałyście jakieś skutki uboczne ? Bo mnie np. brzuch boli okresowo i mam wrażenie że jajniki, raz lewy, a raz prawy, to są takie nieregularne kłucia. Czy to może być przez progesteron?
Zaraz mnie piorun trzaśnie czy Wy tez tak macie, ze jak się szykujecie na jakieś wyjście to nagle sprawdzona odzywka wyglada jakby włosy były niemyte dwa dni, ulubiony podkład warzy się nagle na twarzy a mascara ląduje wszędzie tylko nie na rzęsach?
Gratulacje, rośnijcie zdrowo w dwupakumaaam. W końcu mam.