reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

My mieliśmy wczoraj małe spotkanie z okazji imienin męża i popłynęło trochę aperola, więc dziś rano trochę odsypiałam (co w moim przypadku znaczy, ze wstałam o 7:30 ;) ). Z racji wczorajszego peaku dziś podziałaliśmy, a teraz snuję się po domu podczas gdy mój mąż szykuje się na bieganie jeszcze - ten to ma zdrowie :D

Ja kupiłam złotą farbę i będę malować pochłaniacz, wyjdzie designersko albo ch.jowo :D
Czekam na fotkę 🤩

reklama
powiem Wam jeszcze, że nie rozumiem mody na ogromne usta i ulizane kucyki
Ja u siebie tez tego nie widzę, ale każdy robi co lubi :) chociaż jakby mi nie było szkoda pieniędzy to chciałabym sobie zrobić usta tak mega delikatnie żeby wreszcie nie byly wiecznie spierzchnięte tylko nabrały nieco jędrności 🙈

Ja u siebie tez tego nie widzę, ale każdy robi co lubi :) chociaż jakby mi nie było szkoda pieniędzy to chciałabym sobie zrobić usta tak mega delikatnie żeby wreszcie nie byly wiecznie spierzchnięte tylko nabrały nieco jędrności 🙈
no pewnie, że każdy robi co chce :D ale mogę się o tym wypowiedzieć :D ja rozumiem, ze ktoś ma mega wąskie usta i sobie robi, ale czsto np dziewczyny mają normalne, ładne a i tak powiększają. Nie przemawia to do mnie

Ja bardziej nie rozumiem czemu teraz jest „moda” żeby wyglądać dokładnie tak samo jak wszystkie inne laski 😅 pamietam jak te plus minus 15 lat temu sledzilam różne blogi modowe i wtedy każda dziewczyna miała jakiś swój charakterystyczny styl. A jak po latach z nudów zaczęłam przeglądać konta tych osób to wszystkie nagle blondynki, wielkie usta, twarze tak zrobione ze ledwo je można poznac🙈

Ja bardziej nie rozumiem czemu teraz jest „moda” żeby wyglądać dokładnie tak samo jak wszystkie inne laski 😅 pamietam jak te plus minus 15 lat temu sledzilam różne blogi modowe i wtedy każda dziewczyna miała jakiś swój charakterystyczny styl. A jak po latach z nudów zaczęłam przeglądać konta tych osób to wszystkie nagle blondynki, wielkie usta, twarze tak zrobione ze ledwo je można poznac🙈
taaaak! Ja jakiś czas temu miałam faze na top model. I jak wyszukiwałam uczestniczki na insta to każda teraz wygląda tak samo! identycznie zrobione usta, identyczne włosy, identyczzna sylwetka.

reklama
Do góry