reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

My mieliśmy wczoraj małe spotkanie z okazji imienin męża i popłynęło trochę aperola, więc dziś rano trochę odsypiałam (co w moim przypadku znaczy, ze wstałam o 7:30 ;) ). Z racji wczorajszego peaku dziś podziałaliśmy, a teraz snuję się po domu podczas gdy mój mąż szykuje się na bieganie jeszcze - ten to ma zdrowie :D

Ja kupiłam złotą farbę i będę malować pochłaniacz, wyjdzie designersko albo ch.jowo :D
Czekam na fotkę 🤩

reklama
powiem Wam jeszcze, że nie rozumiem mody na ogromne usta i ulizane kucyki
Ja u siebie tez tego nie widzę, ale każdy robi co lubi :) chociaż jakby mi nie było szkoda pieniędzy to chciałabym sobie zrobić usta tak mega delikatnie żeby wreszcie nie byly wiecznie spierzchnięte tylko nabrały nieco jędrności 🙈

Ja u siebie tez tego nie widzę, ale każdy robi co lubi :) chociaż jakby mi nie było szkoda pieniędzy to chciałabym sobie zrobić usta tak mega delikatnie żeby wreszcie nie byly wiecznie spierzchnięte tylko nabrały nieco jędrności 🙈
no pewnie, że każdy robi co chce :D ale mogę się o tym wypowiedzieć :D ja rozumiem, ze ktoś ma mega wąskie usta i sobie robi, ale czsto np dziewczyny mają normalne, ładne a i tak powiększają. Nie przemawia to do mnie

Ja bardziej nie rozumiem czemu teraz jest „moda” żeby wyglądać dokładnie tak samo jak wszystkie inne laski 😅 pamietam jak te plus minus 15 lat temu sledzilam różne blogi modowe i wtedy każda dziewczyna miała jakiś swój charakterystyczny styl. A jak po latach z nudów zaczęłam przeglądać konta tych osób to wszystkie nagle blondynki, wielkie usta, twarze tak zrobione ze ledwo je można poznac🙈

Ja bardziej nie rozumiem czemu teraz jest „moda” żeby wyglądać dokładnie tak samo jak wszystkie inne laski 😅 pamietam jak te plus minus 15 lat temu sledzilam różne blogi modowe i wtedy każda dziewczyna miała jakiś swój charakterystyczny styl. A jak po latach z nudów zaczęłam przeglądać konta tych osób to wszystkie nagle blondynki, wielkie usta, twarze tak zrobione ze ledwo je można poznac🙈
taaaak! Ja jakiś czas temu miałam faze na top model. I jak wyszukiwałam uczestniczki na insta to każda teraz wygląda tak samo! identycznie zrobione usta, identyczne włosy, identyczzna sylwetka.

reklama
Do góry