reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja oglądałam wszystkie sezony lata temu i wierz mi, że prawie nic nie pamiętam z tego jak kiedyś oglądałam. :D
no ja mam tak, że nienawidzę ciszy, więc pierwsze co robię rano to włączam tv, zeby cokolwiek do mnie gadało. Więc w kółko leci Plotkara, Przyjciele, Jak poznałem Waszą Matkę, Skins i Gotowe na wszystko :D
Czasem jeszcze wpadnie Gra o Tron ale tam są momenty których nie mogę oglądać więc rzadziej

reklama
Czy któraś z Was ma do polecenia jakiś super hiper extra krem pod oczy?
Mam mood na rozwalanie hajsu. Kupiłam już 2 pary spodni, róż, rozświetlacz, puder, krem bb i kredkę do brwi
Ja bardzo lubię to serum. Do najtańszych nie należy ale na moje cienie pod oczami działa cuda ✨
6402030b70711.png

W lutym musi się udać...już chyba nic się nie usra w obecnej sytuacji...jestem osobiście z lekarzem umówiona i ma mnie wpisaną będzie zabierał za każdym razem ze sobą zestaw do badania, obojętnie czy zadzwonię do rejestracji w 2gim czy w 3cim tygodniu ( to zależy od tego kiedy teraz przyjdzie okres).
Na miejscu nie mieli zestawu, bo tylko ten 1 ginekolog specjalizuje się w tym, inni nie robią tego badania, gdyby wszystko było na miejscu, miałabym to już za sobą, a tak- muszę czekać jeszcze 3 tygodnie.
To będziemy we dwie w tym samym czasie na drożności- zawsze to raźniej :)

hejo w niedzielkę! Jakie plany?
Ja dziś rozpoczełam dzień odkupieniem za kfc xD
grzenką z hummusem, omletem i sałatką z awokado i papryką z olejem z czarnuszki :D Żeby nie było, ze jem same śmieci :D
My mieliśmy wczoraj małe spotkanie z okazji imienin męża i popłynęło trochę aperola, więc dziś rano trochę odsypiałam (co w moim przypadku znaczy, ze wstałam o 7:30 ;) ). Z racji wczorajszego peaku dziś podziałaliśmy, a teraz snuję się po domu podczas gdy mój mąż szykuje się na bieganie jeszcze - ten to ma zdrowie :D
Ja sprzątanie cd. Nie wiem kiedy odkopię się z kurzu poremontowego... przy okazji naszło mnie na sprzątanie wszystkich przestrzeni szafkowych i pozbywaniu się wszelkich gratów z każdego pomieszczenia, więc powolutku odkopię się gdzieś na wielkanoc.🤯😱
Ja kupiłam złotą farbę i będę malować pochłaniacz, wyjdzie designersko albo ch.jowo :D

reklama
Do góry