reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

@anyżowe_love Przykro mi, że znów drożność nie doszła do skutku. Mam nadzieję, że za te 3 tygodnie nie napotkasz już żadnej przeszkody. Nie wiem czy to dla Ciebie jakieś pocieszenie, ale termin mojego zabiegu też przesunął się o miesiąc. Możemy sobie przybić pechowe piątki. 😅
I nie, wcale nie pociesza im szybciej Ci zrobią tym lepiej😊

reklama
No widzisz jak to jest...masakra, nic nie poradzimy. A co się stało u Ciebie że przesunięte i kiedy będziesz teraz miała? Nie wiem czy przegapiłam a pisałaś, jeśli tak to przepraszam.
Termin, w którym mogłabym mieć zabieg idealnie zgrał się z urlopem mojego lekarza. Mam mieć początkiem marca. Z okazji drugiej rocznicy starań zrobię sobie trwałą pamiątkę w postaci blizn. 🤪

To faktycznie u Was już niebawem 🤭
My planujemy zacząć przewozić rzeczy od drugiego weekendu lutego.
Tylko u nas przeprowadzka z Wrocławia pod Warszawę 🫣🫣 także muszę wszystko rozplanować dobrze, żeby ponadplanowo nie jeździć tyle km
A to my z osiedla na osiedle w Wawie, z jednej strony niby nie jakoś daleko, ale z drugiej zorganizować i przewieźć wszystko to też nie jest hop siup. Całe szczęście, że tam są meble więc tylko 2 komody musimy przewieźć z mebli.

Cześć dziewczyny!
Pomożecie mi proszę zrozumieć?
17.01 : beta 32
20.01 : beta 13,8
Bardzo się cieszę bo spada. Tak jak pisałam parę dni temu, czuję że zbliża się owulka, aplikacja też to potwierdza. Zrobiłam dzisiaj teścik i wynik taki jak na załączonym obrazku. Do tego pochodzi śluz owulacyjny i duuuże libido.
Co myślicie? Możliwe żebym miała dni płodne przy becie 13,8? 🤔🤔
Miłego wieczorku!! 🫶🏼

PS - jutro będą 2 tygodnie od poronienia biochema

Dzisiaj zauważyłam u siebie jakby żółtawy śluz. Przypominający śluz owulacyjny ale w kolorze żółtawym.
Czy któraś z Was miała coś podobnego po poronieniu?
Oczywiście naczytałam się w necie o infekcjach i trochę jestem zaniepokojona…
Jutro mam teleporade z ginem ale może akurat któraś z Was wie coś?

Termin, w którym mogłabym mieć zabieg idealnie zgrał się z urlopem mojego lekarza. Mam mieć początkiem marca. Z okazji drugiej rocznicy starań zrobię sobie trwałą pamiątkę w postaci blizn. 🤪
Kurde nie miał kiedy brać urlopu 🥴 no ale dobra, przynajmniej będziesz w rękach wypoczętego lekarza🫣 tak, dopatruje się plusów Twojej sytuacji🤪 słaba ta pamiątka, ale oby to się przyczyniło do rychłego zajścia. Ja jak będę miała tak krotki cykl jak zazwyczaj to 11 lutego następna przymiarka do drożności😂
Oby już nic nie wypadło.

reklama
Do góry