reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Nie miałam robionej dzisiaj drożności...Mój lekarz, który lata tu do UK na weekendy nie zabrał zestawu do tego, a tu na miejscu w przychodni nie mają, panie z rejestracji nie dały znać, że jestem do niego zapisana na drożność, tylko na zwykłą wizytę 😒 lekarzowi było przykro, że tak wyszło i mówił , że to być może to że Panie w rejestracji mają dość okrojoną wiedzę medyczną i znowu przez brak komunikacji -jestem miesiąc do tyłu. Teraz dr przylatuje w 2 i 3 tyg. lutego i wtedy będę miała drożność, mam dzwonić jak dostanę okres i się umawiać. Dr zapisał sobie w prywatnym notesie i telefonie o mnie i będzie miał ze sobą wszystko co potrzebne w następnym cyklu. Także to by było tyle w temacie pecha, który mnie prześladuje...🫣
Żeby wyprawa nie wyszła całkiem bezcelowo zrobiłam usg (10dc)pęcherzyk na prawym jajniku 16 mm ,.endometrium 9 mm.
Zapytałam też o plan po drożności jak wyjdzie w lutym dobrze i mówił że będzie mnie stymulował gonadotropinami Gonal 75 przez 5 dni od 2 dc.
Nie no, to jakies jaja już 😡

To będziemy we dwie w tym samym czasie na drożności- zawsze to raźniej :)
Stop-Motion Yes GIF by Mochimochiland

powiem Wam jeszcze, że nie rozumiem mody na ogromne usta i ulizane kucyki
To ja mam naturalnie duże usta, wiele razy zostałam posądzona o botox 😅 ba na lotnisku mnie Pani zapytała o klinikę gdzie robiłam😅
A gdyby nie świadomość, że osłabiam cebulki to w ulizanych włosach bym chodziła cały czas - ale nie w takich, że skorupa jest na włosach z żelu tylko gładki wysoki lub niski kok :D

To ja mam naturalnie duże usta, wiele razy zostałam posądzona o botox 😅 ba na lotnisku mnie Pani zapytała o klinikę gdzie robiłam😅
A gdyby nie świadomość, że osłabiam cebulki to w ulizanych włosach bym chodziła cały czas - ale nie w takich, że skorupa jest na włosach z żelu tylko gładki wysoki lub niski kok :D
ja mam lekko odstajace uszy i z tego powodu zawsze mam rozpuszczone włosy :D

P.S. @LadyCaro już koda na ulizane koki się kończy. Bo to tzw clean girl era. Teraz w modzie będzie coś co nazwali chyba Mob Wife czyli przeciwieństwo clean girl. Jak oglądałam trendy z tym związane to makijaż oczu będzie bardzo podobny jak w latach ok 2010 subkultury emo 😅

reklama
P.S. @LadyCaro już koda na ulizane koki się kończy. Bo to tzw clean girl era. Teraz w modzie będzie coś co nazwali chyba Mob Wife czyli przeciwieństwo clean girl. Jak oglądałam trendy z tym związane to makijaż oczu będzie bardzo podobny jak w latach ok 2010 subkultury emo 😅
taaak, widziałam tik toki. Ja się nie umiem malować więc u mnie nic się nie zmieni :D mam wiecznie ten sam makeup, który lekko ewoluuje 😅

Do góry