LadyCaro
Fanka BB :)
to ja bym chciała pozbyć się zmarszczek na czole i pod oczami (jedynie ja je widzę, nikt inny )Mi się marzy jedynie operacja powiek, żeby nie opadały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja bym chciała pozbyć się zmarszczek na czole i pod oczami (jedynie ja je widzę, nikt inny )Mi się marzy jedynie operacja powiek, żeby nie opadały
Ja się właśnie zapisałam na jakiś zabieg pod oczy chyba mezoterapię igłową. Ciekawa jestem efektuto ja bym chciała pozbyć się zmarszczek na czole i pod oczami (jedynie ja je widzę, nikt inny )
też planuję właśnie mezoterapię igłowąJa się właśnie zapisałam na jakiś zabieg pod oczy chyba mezoterapię igłową. Ciekawa jestem efektu
Nie no, to jakies jaja jużNie miałam robionej dzisiaj drożności...Mój lekarz, który lata tu do UK na weekendy nie zabrał zestawu do tego, a tu na miejscu w przychodni nie mają, panie z rejestracji nie dały znać, że jestem do niego zapisana na drożność, tylko na zwykłą wizytę lekarzowi było przykro, że tak wyszło i mówił , że to być może to że Panie w rejestracji mają dość okrojoną wiedzę medyczną i znowu przez brak komunikacji -jestem miesiąc do tyłu. Teraz dr przylatuje w 2 i 3 tyg. lutego i wtedy będę miała drożność, mam dzwonić jak dostanę okres i się umawiać. Dr zapisał sobie w prywatnym notesie i telefonie o mnie i będzie miał ze sobą wszystko co potrzebne w następnym cyklu. Także to by było tyle w temacie pecha, który mnie prześladuje...
Żeby wyprawa nie wyszła całkiem bezcelowo zrobiłam usg (10dc)pęcherzyk na prawym jajniku 16 mm ,.endometrium 9 mm.
Zapytałam też o plan po drożności jak wyjdzie w lutym dobrze i mówił że będzie mnie stymulował gonadotropinami Gonal 75 przez 5 dni od 2 dc.
To będziemy we dwie w tym samym czasie na drożności- zawsze to raźniej
Niestety nie, to się dzieje na prawdęNie no, to jakies jaja już
To ja mam naturalnie duże usta, wiele razy zostałam posądzona o botox ba na lotnisku mnie Pani zapytała o klinikę gdzie robiłampowiem Wam jeszcze, że nie rozumiem mody na ogromne usta i ulizane kucyki
ja mam lekko odstajace uszy i z tego powodu zawsze mam rozpuszczone włosyTo ja mam naturalnie duże usta, wiele razy zostałam posądzona o botox ba na lotnisku mnie Pani zapytała o klinikę gdzie robiłam
A gdyby nie świadomość, że osłabiam cebulki to w ulizanych włosach bym chodziła cały czas - ale nie w takich, że skorupa jest na włosach z żelu tylko gładki wysoki lub niski kok
taaak, widziałam tik toki. Ja się nie umiem malować więc u mnie nic się nie zmieni mam wiecznie ten sam makeup, który lekko ewoluujeP.S. @LadyCaro już koda na ulizane koki się kończy. Bo to tzw clean girl era. Teraz w modzie będzie coś co nazwali chyba Mob Wife czyli przeciwieństwo clean girl. Jak oglądałam trendy z tym związane to makijaż oczu będzie bardzo podobny jak w latach ok 2010 subkultury emo