reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Hej. Hej. Mnie wczoraj znowu w domu nie było, więc nawet nie siedziałam za bardzo na necie. Wczoraj po południu robiłam test, był śnieżnobiały. W środę miną dwa tyg od ostatniego seksu. Jak nie dostane jutro, pojutrze okres to zrobię jeszcze jeden test. Ale szkoda mi kasy już na aptekę czy drogerie, bo czekam na paczkę z apteki m.in. z 8 testami :D tyle, tylko że myślałam że maks w ubiegłym czwartek będzie.
Dodatkowo na to wszystko wczoraj na chate jakąś jelitowka się nam przypaletala. Przyszły tydzień też mam trochę poplanowany, to.mi zleci. :)

@anyżowe_love Przykro mi, że znów drożność nie doszła do skutku. Mam nadzieję, że za te 3 tygodnie nie napotkasz już żadnej przeszkody. Nie wiem czy to dla Ciebie jakieś pocieszenie, ale termin mojego zabiegu też przesunął się o miesiąc. Możemy sobie przybić pechowe piątki. 😅
No widzisz jak to jest...masakra, nic nie poradzimy. A co się stało u Ciebie że przesunięte i kiedy będziesz teraz miała? Nie wiem czy przegapiłam a pisałaś, jeśli tak to przepraszam.

reklama
Do góry