MyszkaMiki30
Fanka BB :)
@anyżowe_love czekamy na wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet mi nie mów... My jesteśmy w trakcie pakowania do przeprowadzki. Jak sobie pomyślę, że jeszcze tyle rzeczy zostało to mi niedobrze. A jeszcze jak pomyślę, że trzeba wszystkie szafki i szafeczki wysprzątać na błysk, to dochodzi do tego kręcenie się w głowie i ogólna słabośćJa sprzątanie cd. Nie wiem kiedy odkopię się z kurzu poremontowego... przy okazji naszło mnie na sprzątanie wszystkich przestrzeni szafkowych i pozbywaniu się wszelkich gratów z każdego pomieszczenia, więc powolutku odkopię się gdzieś na wielkanoc.
Ja niestety nic nie widzęPink i jakiś Helios, czy jak im tam. Lubię te heliosy i jeszcze mi się na nich nie zdarzyły testowe, kiedyś musi być ten pierwszy raz
Wstałam rano i myślę...lubię gościa, jeszcze mnie nie oszukał to rozjaśni sytuację i cóż ...tym razem mnie zaskoczył . Dziwne dla mnie było to, że po bezpośrednio po zalaniu miał epicką, książkową białą rynienkę ale pewnie reakcja chemiczna i zszarzało
Ja się do niczego nie nadaje wstawiłam rosół, zrobiłam pranie, ogarnęłam rzeczywistość i teraz mam chwilę dla siebie ale najchętniej poszłabym spaćhejo w niedzielkę! Jakie plany?
Ja dziś rozpoczełam dzień odkupieniem za kfc xD
grzenką z hummusem, omletem i sałatką z awokado i papryką z olejem z czarnuszki Żeby nie było, ze jem same śmieci
Nie miałam robionej dzisiaj drożności...Mój lekarz, który lata tu do UK na weekendy nie zabrał zestawu do tego, a tu na miejscu w przychodni nie mają, panie z rejestracji nie dały znać, że jestem do niego zapisana na drożność, tylko na zwykłą wizytę lekarzowi było przykro, że tak wyszło i mówił , że to być może to że Panie w rejestracji mają dość okrojoną wiedzę medyczną i znowu przez brak komunikacji -jestem miesiąc do tyłu. Teraz dr przylatuje w 2 i 3 tyg. lutego i wtedy będę miała drożność, mam dzwonić jak dostanę okres i się umawiać. Dr zapisał sobie w prywatnym notesie i telefonie o mnie i będzie miał ze sobą wszystko co potrzebne w następnym cyklu. Także to by było tyle w temacie pecha, który mnie prześladuje...@anyżowe_love czekamy na wieści
No nie wierze… masakra jaki pech Cię prześladuje z ta drożnościąNie miałam robionej dzisiaj drożności...Mój lekarz, który lata tu do UK na weekendy nie zabrał zestawu do tego, a tu na miejscu w przychodni nie mają, panie z rejestracji nie dały znać, że jestem do niego zapisana na drożność, tylko na zwykłą wizytę lekarzowi było przykro, że tak wyszło i mówił , że to być może to że Panie w rejestracji mają dość okrojoną wiedzę medyczną i znowu przez brak komunikacji -jestem miesiąc do tyłu. Teraz dr przylatuje w 2 i 3 tyg. lutego i wtedy będę miała drożność, mam dzwonić jak dostanę okres i się umawiać. Dr zapisał sobie w prywatnym notesie i telefonie o mnie i będzie miał ze sobą wszystko co potrzebne w następnym cyklu. Także to by było tyle w temacie pecha, który mnie prześladuje...
Żeby wyprawa nie wyszła całkiem bezcelowo zrobiłam usg (10dc)pęcherzyk na prawym jajniku 16 mm ,.endometrium 9 mm.
Zapytałam też o plan po drożności jak wyjdzie w lutym dobrze i mówił że będzie mnie stymulował gonadotropinami Gonal 75 przez 5 dni od 2 dc.
W lutym musi się udać...już chyba nic się nie usra w obecnej sytuacji...jestem osobiście z lekarzem umówiona i ma mnie wpisaną będzie zabierał za każdym razem ze sobą zestaw do badania, obojętnie czy zadzwonię do rejestracji w 2gim czy w 3cim tygodniu ( to zależy od tego kiedy teraz przyjdzie okres).No nie wierze… masakra jaki pech Cię prześladuje z ta drożnością
ale masz przygody noo ale.. W lutym wszystkie kciuki na pokładNie miałam robionej dzisiaj drożności...Mój lekarz, który lata tu do UK na weekendy nie zabrał zestawu do tego, a tu na miejscu w przychodni nie mają, panie z rejestracji nie dały znać, że jestem do niego zapisana na drożność, tylko na zwykłą wizytę lekarzowi było przykro, że tak wyszło i mówił , że to być może to że Panie w rejestracji mają dość okrojoną wiedzę medyczną i znowu przez brak komunikacji -jestem miesiąc do tyłu. Teraz dr przylatuje w 2 i 3 tyg. lutego i wtedy będę miała drożność, mam dzwonić jak dostanę okres i się umawiać. Dr zapisał sobie w prywatnym notesie i telefonie o mnie i będzie miał ze sobą wszystko co potrzebne w następnym cyklu. Także to by było tyle w temacie pecha, który mnie prześladuje...
Żeby wyprawa nie wyszła całkiem bezcelowo zrobiłam usg (10dc)pęcherzyk na prawym jajniku 16 mm ,.endometrium 9 mm.
Zapytałam też o plan po drożności jak wyjdzie w lutym dobrze i mówił że będzie mnie stymulował gonadotropinami Gonal 75 przez 5 dni od 2 dc.
w lutym drożność, w marcu dwie kreski, nie widzę innej mozliwosci!W lutym musi się udać...już chyba nic się nie usra w obecnej sytuacji...jestem osobiście z lekarzem umówiona i ma mnie wpisaną będzie zabierał za każdym razem ze sobą zestaw do badania, obojętnie czy zadzwonię do rejestracji w 2gim czy w 3cim tygodniu ( to zależy od tego kiedy teraz przyjdzie okres).
Na miejscu nie mieli zestawu, bo tylko ten 1 ginekolog specjalizuje się w tym, inni nie robią tego badania, gdyby wszystko było na miejscu, miałabym to już za sobą, a tak- muszę czekać jeszcze 3 tygodnie.