reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Hej po przerwie! Co prawda nie na tym wątku powinnyśmy się zobaczyć no ale.. życie :( jeśli dobrze kojarzę to robiłyśmy iui w tej samej klinice chyba, że coś mi się pomyliło :) a badania immuno i genetyczne robiłaś na własną rękę czy na zlecenie kliniki w której planujesz ivf?
Oczywiscie, życzę Ci, żeby żadne ivf nie było potrzebne, bo styczeń okaże się być tym szczęśliwym miesiącem :)
hej, bardzo Ci dziękuję ❤️tak, dobrze kojarzysz z tym iui ;) jak narazie wszystko na własną rękę niestety, zależy mi żeby jechać do novum już z wszystkimi wynikami, podejrzewam że genetyczne i tak kazaliby mi zrobić, zresztą pytają o to w ankiecie.

reklama
Tak samo jak mi przepisał clo na pobudzenie owulacij.
Bez monitorowania tego .
Oo Panie wtedy to była nadzieja a raczej pewniak. I wiadomo jak było.
Ktoś tu na forum mi wtedy powiedział że przez to clo mogę mieć skąpe miesiączki (dopytywałam wtedy dlaczego je mam) .
Skutki uboczne .
I ktoś jeszcze wspomniał i obniżeniu amh i pewnie też się tak stało bo za pierwszym razem miałam koło 0.90 a jak drugi raz badałam to było koło 0.80.
Ale nie słuchałam i poszłam za lekarzem co mi mówił.
To był błąd.
Niestety nie da się go naprawić
Clo bez monitoringu, skąd ja to znam.. a później torbiel albo cienkie endo (czyli skąpe miesiączki). Dla niektórych lekarzy to właśnie takie cukierki pomagające zajść w ciążę. No i „wielu kobietom to pomogło” ;)

hej, bardzo Ci dziękuję ❤️tak, dobrze kojarzysz z tym iui ;) jak narazie wszystko na własną rękę niestety, zależy mi żeby jechać do novum już z wszystkimi wynikami, podejrzewam że genetyczne i tak kazaliby mi zrobić, zresztą pytają o to w ankiecie.
W „naszej” klinice nie wymagają żadnych genetycznych czy immuno, na co to komu ;) z przymrużeniem oka oczywiście.
Jednak sporo trzeba na własną rękę działać, dociekać i szukać.. Dobrze, że pojedziesz z kompletem wyników, tym bardziej że jednak coś tam wyszło. Obyś trafiła na dobrych lekarzy.

W „naszej” klinice nie wymagają żadnych genetycznych czy immuno, na co to komu ;) z przymrużeniem oka oczywiście.
Jednak sporo trzeba na własną rękę działać, dociekać i szukać.. Dobrze, że pojedziesz z kompletem wyników, tym bardziej że jednak coś tam wyszło. Obyś trafiła na dobrych lekarzy.
jak sobie pomyślę ile w tej naszej klinice zostawiłam kasy, nerwów i ile złudnej nadziei mi dali to szlak mnie trafia 🙈 jutro od rana atakuje dr Pasnika, może stanie się cud i uda mi się umówić na wizytę w tym roku 🤣 A jak sytuacja u Ciebie? Dobrze doczytałam że już czekasz na transfer? 😱😱😍😍😍😍

Ostatnia edycja:
reklama
w ogóle gdybym zaczynała starania z taką wiedzą jak mam teraz to wszystko by wyglądało zupełnie inaczej :D ale czy bym była w ciaży teraz?

Do góry