Daj znać i mnieW poniedziałek jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać i mnieW poniedziałek jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
@aurii_orelii Napisz po prostu tutaj ja też się już wkręciłam w Twoją historięDaj znać i mnie
Musowanie?Kurcze mam jakąś imprezę w macicy jajnik boli, plecy w krzyżu dziwne...jakby mnie łaskotało, wypełniało nie mam pojęcia o co chodzi i mam jakiś taki wewnętrzny niepokój jakby jutro miał być okres jestem 7-8 dpo
jestem bardzo ciekawaW poniedziałek jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
A ktoś opisał jaki to uczuć ? Bo ja nie wiem ale na bank coś się dzieje. Może dlatego, że wróciłam do castangusa albo bolą mięśnie po treningu, bo czasami to taki ból okresowy ale żeby jeden jajnik Jestem kwiatem lotosuMusowanie?
Dziękuję bardzo za pamięć i życzenia@anyżowe_love wszystkiego najlepszego, spełniania marzeń