Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Dopiero za 2 tygodnieoj takie teksty lekarze często mówią.. szczególnie jak przepisują dupka jak cukierki.
Aa masz już wyniki badań nasienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero za 2 tygodnieoj takie teksty lekarze często mówią.. szczególnie jak przepisują dupka jak cukierki.
Aa masz już wyniki badań nasienia?
Też jestem chętna!!W poniedziałek jeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
Jedną szklankę... I pół izotonikaA mnie jeszcze ciekawi ile wody dzisiaj wypiła @Kitsune
o kurcze, teraz pamiętam, że pisałaś. Ale dla mnie to niespotykane, ze w prywatnej klinice taki czas oczekiwania.Dopiero za 2 tygodnie
Dobrze. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Czuję się tak jakbym tego nie zarzywałaNo to jest tez dość powszechny tekst od ginekologów mnie w piątek tez tak babeczka pożegnała, nawet jak jej powiedziałam ze staramy się ponad dwa lata jak się czujesz po dostinexie? Mój mąż brał przez miesiąc 1/4 tabletki 2x w tygodniu a i tak się zle po tych lekach czuł
Tak samo jak mi przepisał clo na pobudzenie owulacij.Niektórzy lekarze myślą, że przepiszą trochę leków i „do zobaczenia w ciąży” mi też rok temu jeden mówił, że w ciągu 6 miesięcy będę w ciąży, bo przepisze mi metę i clo. Nadzieja była rzeczywiście ale bez oczekiwanego efektu.
ja codziennie dzbanek 1,7l zimnej i dopijam jeszcze ciepłą w międzyczasiea Ty ile wypiłaś?
Spoko nic się nie dzieje.o kurcze, teraz pamiętam, że pisałaś. Ale dla mnie to niespotykane, ze w prywatnej klinice taki czas oczekiwania.
Matko i pamiętam, ze przekładałaś wizytę. Sorry, jakoś mi wyleciało z głowy.
Spróbuję to później ogarnąć@dorota8 ustawiłabyś awatar? zawsze łatwiej jest przyporządkować historię jak nick łączy się z awatarem