reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

noo, to prawda, jest odskocznia :D chociaż niestety ja się przyznam i mam nadzieję, że nikt mnie tu nie zabije i źle nie zrozumie, ale ja już nie umiem się cieszyć z pozytywów. Ja czekam już tylko na swój. Oczywiście, że mam to poczucie, że fajnie, że kolejnej dziewczynie się udało, ale do cieszenia się niestety mi daleko. Gorzka prawda :(
To chyba dziwne nie jest 🙂 wspieramy się ale każda tu przyszła po swoje kreski 🙈🙂 ja to raczej patrzę jak jesteśmy różne, w jak różnym momentach się udaje, jak sobie z tym radzi każda z nas 🙂 Super, że się udaje i ogromnie trzymam kciuki za każdego maluszka 🙂 ale za swojego najmocniej 🙈

reklama
Mnie czeka seria zastrzyków b12. Na razie zastrzyk dziennie przez 10 dni, potem kontrola poziomu po tygodniu od ostatniego zastrzyku i kolejna wizyta u internisty. I prawdopodobnie będę na zastrzykach co miesiąc już do końca życia. Yay!

Ale dobrze, że ten niedobór teraz wyszedł i mogę od razu zadziałać.

Przynajmniej wiadomo czemu przez tyle lat się nie udawało, obym teraz tylko dostała jakieś magiczne tabletki na to 😅 Swoją drogą lekarze powinni od razu zlecać takie badania a nie w ciemno namawiać na IUI, wypisywać nieskończoną ilość leków i kazać uzbrajać się w cierpliwość..

wiecie, żebyscie mnie nie zrozumiały źle. Każdej jednej tutaj życzę, żeby się udało. I chciałabym, żeby się udało. Tylko kiedyś jak gratulowałam wszystkim, to miałam w głowie "może ja następna" a teraz wiem, ze prędzej ta dziewczyna wróci na wątek starać się o drugie niz ja zobaczę swoje dwie kreski i urodzę dziecko.
myślę dokładnie tak samo i jest to normalne. Mamy prawo do emocji. chociaż mi się trochę wydaje że się już gdzieś w głębi poddałam, test dla formalności czy mogę otworzyć wino bo wiedza że zaraz będzie @ i zaczęłam się łapać na tym że zaczęłam podpalać czasem papierosy. Wiem że to źle, nie linczujcie 🫣

myślę dokładnie tak samo i jest to normalne. Mamy prawo do emocji. chociaż mi się trochę wydaje że się już gdzieś w głębi poddałam, test dla formalności czy mogę otworzyć wino bo wiedza że zaraz będzie @ i zaczęłam się łapać na tym że zaczęłam podpalać czasem papierosy. Wiem że to źle, nie linczujcie 🫣
ja między świętami a sylwestrem wypaliłam tyle, że nawet nie chce myśleć.
Ileż można się super zdrowo prowadzić, jak człowiek widzi, ze to i tak nic nie daje.
Ja jutro planuje kąpiel i nie bedzie to kąpiel w chłodnej wodzie. Mam gdzieś. I tak nic tam nie ma.

noo, to prawda, jest odskocznia :D chociaż niestety ja się przyznam i mam nadzieję, że nikt mnie tu nie zabije i źle nie zrozumie, ale ja już nie umiem się cieszyć z pozytywów. Ja czekam już tylko na swój. Oczywiście, że mam to poczucie, że fajnie, że kolejnej dziewczynie się udało, ale do cieszenia się niestety mi daleko. Gorzka prawda :(
ja Cię rozumiem. To jest najbardziej naturalne .

ja między świętami a sylwestrem wypaliłam tyle, że nawet nie chce myśleć.
Ileż można się super zdrowo prowadzić, jak człowiek widzi, ze to i tak nic nie daje.
Ja jutro planuje kąpiel i nie bedzie to kąpiel w chłodnej wodzie. Mam gdzieś. I tak nic tam nie ma.
ja mojemu facetowi ostatnio powiedziałam że mamy rzucić pracę i chlać i palić codziennie a z mieszkania melinę zrobić.. szybko się uda patrząc na patologię :)

Przynajmniej wiadomo czemu przez tyle lat się nie udawało, obym teraz tylko dostała jakieś magiczne tabletki na to 😅 Swoją drogą lekarze powinni od razu zlecać takie badania a nie w ciemno namawiać na IUI, wypisywać nieskończoną ilość leków i kazać uzbrajać się w cierpliwość..
Dlatego ja myślę, że mogę brać za dużo leków, a kluczowy u mnie jest Accofil. Jednak tego nie wiem. 22go rozmawiam z immuno i ustalam dalszy plan działania.

reklama
Dlatego ja myślę, że mogę brać za dużo leków, a kluczowy u mnie jest Accofil. Jednak tego nie wiem. 22go rozmawiam z immuno i ustalam dalszy plan działania.
A myślisz żeby z tymi moimi wynikami od razu umawiać się do immunologa czy iść z nimi dopiero do kliniki i czekać co tam powiedzą? Jestem umówiona do Novum..

Do góry