reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

No i dupa - estradiol i progesteron są za wysoko. Musimy przejść na długi protokół, więc dzisiaj wchodzę na tabletki antykoncepcyjne.
Kurczaczek, ależ się poprzewracało wszystko w Twoim organizmie :( oby długi protokół dał pożądane skutki i wyciszył wszystko jak trzeba i przygotował piękny domek dla bejbika! Patrząc na pozytywy tej trudnej sytuacji, to przynajmniej Twoje żebra/opuchlizna z brzucha zdążą zejść i do ivf się zagoi :)

reklama
I nikt Cię za to nie zlinczuje. Niech pierwsza rzuci kamień ta, która gdzieś tam głęboko tak nie ma.
wiecie, żebyscie mnie nie zrozumiały źle. Każdej jednej tutaj życzę, żeby się udało. I chciałabym, żeby się udało. Tylko kiedyś jak gratulowałam wszystkim, to miałam w głowie "może ja następna" a teraz wiem, ze prędzej ta dziewczyna wróci na wątek starać się o drugie niz ja zobaczę swoje dwie kreski i urodzę dziecko.

Kurczaczek, ależ się poprzewracało wszystko w Twoim organizmie :( oby długi protokół dał pożądane skutki i wyciszył wszystko jak trzeba i przygotował piękny domek dla bejbika! Patrząc na pozytywy tej trudnej sytuacji, to przynajmniej Twoje żebra/opuchlizna z brzucha zdążą zejść i do ivf się zagoi :)
Kiedyś się mówiło "do wesela się zagoi" teraz będzie "do in vitro się zagoi" 😂

Chryyyyste, właśnie przyszły mi wyniki KIR oraz HLA-C i raczej nie wygląda to najlepiej 😞 Czy któraś z Was może ogarnia te badania i pomogłaby mi je zinterpretować bo dla mnie to niestety czarna magia..
Ja niestety nie pomogę bo jeszcze tych badań nie robiłam. Ale podbijam, bo na pewno jakieś mądre głowy coś podpowiedzą :)

Po jakim czasie od odstawienia Luteiny zaczęło wam się poronienie- krwawienie? Ja ostatni tabletkę założyłam w poniedziałek rano i tak cały czas myślę czy iść już na te badania beta hcg czy jeszcze się chwilę wstrzymac? Może jeszcze jest czas na to żeby się rozkręciło ? Myślicie żeby zrobić poziom progesteronu? Jakaś totalnie zielona w tym jestem 😮‍💨

Ja mialam kiry, może coś podpowiem 😬
415531946_747725050216699_4281789139661536939_n.jpg

reklama
Do góry