reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
wiem, wiem i to strasznie przykre, że możesz zaraz poronić :( mam nadzieję, że zaraz uda Ci się donosić zdrową ciąże ❤️ tylko mówię o cieprliwości - jakbym wiedziała, ze cokolwiek tam może być,pewnie inaczej by było.
wiesz, ja wiem, że są ludzie, którym się udaje po latach. Ludziom zdarzają się cuda, ale nie mi. Są cudowne ciążę przed in vitro, przed IUI, ciąże, gdy w ogóle to nie było możliwe. Zdarzają się, tylko nie dla mnie.
No kurde kiedyś musi się udać.

Kurczaczek, ależ się poprzewracało wszystko w Twoim organizmie :( oby długi protokół dał pożądane skutki i wyciszył wszystko jak trzeba i przygotował piękny domek dla bejbika! Patrząc na pozytywy tej trudnej sytuacji, to przynajmniej Twoje żebra/opuchlizna z brzucha zdążą zejść i do ivf się zagoi :)
Jak przeczytałam o tym domku to w oczach stanęła mi ta moja Pani dr od akupunktury.
Ciągle mi mówi "szykujemy pałac dla dziecka, musi czasem zaboleć "🙄

Przynajmniej wiadomo czemu przez tyle lat się nie udawało, obym teraz tylko dostała jakieś magiczne tabletki na to 😅 Swoją drogą lekarze powinni od razu zlecać takie badania a nie w ciemno namawiać na IUI, wypisywać nieskończoną ilość leków i kazać uzbrajać się w cierpliwość..
No dlatego ja mam czesto wrażenie że idą na pale..wydajesz kasę na iui ivf i chooy nic z tego, bo np te hlca są do bani czy coś innego.
Ale kasa dla kliniki jest, zgadza się.

reklama
Dziewczyny, a często Wam się zdarza słyszeć teksty w stylu „to trzeba się po prostu wyluzować”, „jak odpuścisz to zaskoczy” itd.? Jak reagujecie jak Wam tak ludzie mówią?
mówię, żeby zamkneli mordy 🙃
a tak serio, to mówię, zeby poszli na oddział onkologiczny i powiedzieli ludziom tam, żeby odpuścili, bo głowa jest bardzo ważna. I jak wyluzują to rak minie

Do góry