reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

no spoko myślałam, że mówimy o jednej tej samej osobie :)

Swoją drogą trafiasz na dziwnych ludzi w swoim życiu. Jedna przyjaciółka nie rozumie, że nie chcesz rozmawiać o staraniach nawet jak ją o to wiele razy prosiłaś. Druga się stara o dziecko biorąc tabletki anty czyli nie ma nawet podstawowej wiedzy z biologii, znajomi mówią twojemu facetowi, żeby się z tobą nie starał o dziecko, teściu ci mówi, żebyś szła do pracy w agencji towarzyskiej, twój facet lata z gołym penisem przed kolegami 🤣😅
ja to chyba jestem za stara już i poprostu tego nie ogarniam 🤯
I dziękuję, że mam wokół fajnych ludzi ☺️
To chyba nie jest moja wina, że trafiam na takich ludzi? I ten komentarz brzmi, jakbyś ze mnie szydziła i mam nadzieję, że tak nie jest. Po co to wymienianie? To już naprawdę jest dla mnie toksyczne.

reklama
Moja przyjaciółka to jest po prostu hit…

Robi testy owulacyjne i stara się o dziecko, a dalej jest na tabletkach anty i ma zamiar odstawić je za rok, ale ona się stara i nie wie, czemu się nie udaje i nie wie, czemu nie są nigdy pozytywne.

Nie wierzę po prostu…
Widocznie lekarze jej nie powiedział ze ma odstawic . Znam tez taki przypadek ze tez sie starala biorac anty i dopiero jak lekarz ja uświadomił to odstawila i bylo jej glupio.

Moja znajoma uwazala ze czuje bicie Serca Dziecka pod palcami jak dotyka brzucha 🤷 i tez jej tlumaczylam ze to niemozliwe bo jest dziecko gleboko nawet jej posylalam linki do przeczytania a ona i tak swoje . Mowilam ze to żyła tak polsuje ale ona ze nie ze serce. Dopiero jak poszla do gin i jej powiedział ze to zyla to glupio jej bylo ze mi nieuwiezyla..

To chyba nie jest moja wina, że trafiam na takich ludzi? I ten komentarz brzmi, jakbyś ze mnie szydziła i mam nadzieję, że tak nie jest. Po co to wymienianie? To już naprawdę jest dla mnie toksyczne.
Toksyczne dla Ciebie jest to, że ktoś daje Ci do zrozumienia, że otaczasz się toksycznymi ludźmi....

Ogólnie odkąd jesteś na forum narzekasz na wszystkich dookoła a jeśli ktoś już napisze Ci, że zasługujesz dziewczyno na więcej empatii i szacunku to piszesz, że jest Ci tutaj źle a my jesteśmy bleee i że nie chcesz już ciągnąć tematu...

Nie no, to jest dla mnie już szczyt wszystkiego. Przepraszam, że w ogóle cokolwiek napisałam tutaj o moim życiu. Nigdy nie spodziewałam się, że będę czytać coś takiego na swój temat, a wszystko dlatego, bo napisałam o niewiedzy przyjaciółki!
Nie będę prowadzić tego wątku, nie mam zamiaru wchodzić na to forum, mam dość czytania takich rzeczy. Nie uważam, żebym zrobiła cokolwiek złego, czym sobie zasłużyłam na szydzenie ze mnie.

Pamiętajcie, że nie każdy ma silną psychikę jak wy i czasem się zastanówcie zanim komuś wbijecie szpilkę.

Powodzenia dla każdej z was

Nie no, to jest dla mnie już szczyt wszystkiego. Przepraszam, że w ogóle cokolwiek napisałam tutaj o moim życiu. Nigdy nie spodziewałam się, że będę czytać coś takiego na swój temat, a wszystko dlatego, bo napisałam o niewiedzy przyjaciółki!
Nie będę prowadzić tego wątku, nie mam zamiaru wchodzić na to forum, mam dość czytania takich rzeczy. Nie uważam, żebym zrobiła cokolwiek złego, czym sobie zasłużyłam na szydzenie ze mnie.

Pamiętajcie, że nie każdy ma silną psychikę jak wy i czasem się zastanówcie zanim komuś wbijecie szpilkę.

no tak tupnij nóżką i się obraź 🤣 już drugi raz w tym miesiącu.
Skoro piszesz o swoich znajomych to mamy chyba prawo to komentować?

P.s
i nie szydzę z ciebie ani nie wbijam ci szpilki więc trochę luzu, skomentowałam tylko, że trafiasz na dziwnych ludzi.

Widocznie lekarze jej nie powiedział ze ma odstawic . Znam tez taki przypadek ze tez sie starala biorac anty i dopiero jak lekarz ja uświadomił to odstawila i bylo jej glupio.

Moja znajoma uwazala ze czuje bicie Serca Dziecka pod palcami jak dotyka brzucha 🤷 i tez jej tlumaczylam ze to niemozliwe bo jest dziecko gleboko nawet jej posylalam linki do przeczytania a ona i tak swoje . Mowilam ze to żyła tak polsuje ale ona ze nie ze serce. Dopiero jak poszla do gin i jej powiedział ze to zyla to glupio jej bylo ze mi nieuwiezyla..
Zastanawia mnie jedno. Skoro kobiety nie wiedzą do czego służy antykoncepcja to po co w ogóle jej używają? Bo z tego wynika, że chyba biorą tabletki anty i nie współżyją, skoro myślą, że można na nich zajść w ciążę. 🤯

A ja mam pytanie z innej beczki. Dziewczyny zapisane to w ogóle testują/udzielają się? Bo mamy połowę miesiąca, a ja widzę 6 osób które nie mają nic przy nickach 😅

Mnie już naprawdę nic nie zdziwi. Moja przyjaciółka jeszcze chwilę temu nie wiedziała nawet jak się oblicza cykl i że w ogóle jest coś takiego jak liczenie dni w cyklu ;) A o dziecko stara sie od jakiegoś roku. To nie jest śmieszne, tylko tragiczne jak mało niektóre kobiety wiedzą na temat samej siebie.

reklama

Piszesz jakby ktokolwiek Cię obraził tutaj, czego nie było. Nikt nigdy nie napisał ,że robisz coś złego.Jeśli opisujesz głupią sytuację bądź niewiedzę koleżanki to mamy prawo mieć swoje zdanie i prostować takie głupoty bo są tutaj osoby, bądź nas podczytują, które wiedzę na temat starań mają znikomą.
W tym momencie to ty wszystkim dziewczynom, które tutaj okazały Ci wsparcie i dały same dobre rady okazałaś brak szacunku na co się nie zgadzam!

Do góry