reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dokładnie, ale to chyba niestety problem na całym świecie. Jakoś pół roku temu na tiktoku trafiłam na filmik dziewczyny ze stanów, która z takim podekscytowaniem w głosie opowiadała, że się dowiedziała właśnie że kobieta nie jest płodna cały miesiąc tylko podczas owulacji i że dni płodne to w ogóle można sobie sprawdzać po np śluzie czy temperaturze. Opowiadała o tym serio jakby to było jakieś najnowsze odkrycie naukowe na miarę Nobla i dodała, że jakby o tym wiedziała wcześniej to nigdy by przecież nie korzystała antykoncepcji, tylko te kilka dni się wstrzymywała 🙈 cały ten filmik miał ponad milion (!) lajkow i setki komentarzy od dziewczyn, które wydawały się też pierwszy raz o tym słyszeć
Porażka. 🙄

reklama
Trochę chyba ubarwiasz sytuację.
Ani nie szydziłam z ciebie, ani nie nic w moim komentarzu nie jest toksyczne. Widzisz co chcesz widzieć ale to już twój wybór.

Jeśli jest ci tu tak źle to faktycznie dla zdrowia psychicznego lepiej usunąć konto z forum :)
Według mnie twój komentarz był toksyczny i mam prawo tak uważać.
Nie martw się, moje konto będzie usunięte :)

Według mnie twój komentarz był toksyczny i mam prawo tak uważać.
Nie martw się, moje konto będzie usunięte :)

tak samo ja mam prawo uważać, że masz dziwnych ludzi w otoczeniu po twoich dziwnych historiach 🤡

Lepiej usuń, skoro jeden komentarz randamowej osoby z forum tak na ciebie działa to chyba forum nie jest dla ciebie.

Moja przyjaciółka to jest po prostu hit…

Robi testy owulacyjne i stara się o dziecko, a dalej jest na tabletkach anty i ma zamiar odstawić je za rok, ale ona się stara i nie wie, czemu się nie udaje i nie wie, czemu nie są nigdy pozytywne.

Nie wierzę po prostu…
To brzmi jak troll. Nie mogę uwierzyć, że ktoś serio tak robi...

tak samo ja mam prawo uważać, że masz dziwnych ludzi w otoczeniu po twoich dziwnych historiach 🤡

Lepiej usuń, skoro jeden komentarz randamowej osoby z forum tak na ciebie działa to chyba forum nie jest dla ciebie.
Nikt ci nie broni tak uważać, ale wymienianie tego wszystkiego i przypominanie mi o tym już w porządku dla mnie nie jest.

Więcej się już tu nie odzywam.
Życzę powodzenia każdej z was, a tym którym się udało szczęśliwego rozwiązania.

Nikt ci nie broni tak uważać, ale wymienianie tego wszystkiego i przypominanie mi o tym już w porządku dla mnie nie jest.

Więcej się już tu nie odzywam.
Życzę powodzenia każdej z was, a tym którym się udało szczęśliwego rozwiązania.

robisz widły z igły 😅

Nic w regulamine forum nie ma na temat tego, że nie mogę wymienić o czym pisałaś - bo to toksyczne.

Skoro takie toksyczne to mogłaś o tym nie pisać 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry