reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Moja przyjaciółka to jest po prostu hit…

Robi testy owulacyjne i stara się o dziecko, a dalej jest na tabletkach anty i ma zamiar odstawić je za rok, ale ona się stara i nie wie, czemu się nie udaje i nie wie, czemu nie są nigdy pozytywne.

Nie wierzę po prostu…
Wtf?? 🙉 Słuchaj ja bym chyba jej nie uswiadamiała😬

Robi testy owulacyjne i stara się o dziecko, a dalej jest na tabletkach anty i ma zamiar odstawić je za rok, ale ona się stara i nie wie, czemu się nie udaje i nie wie, czemu nie są nigdy pozytywne.

Nie wierzę po prostu…
taka nie za mądra ta twoja przyjaciółka 🤡😅

Nie wierzę po prostu…
Przepraszam bardzo ale ile ona ma lat chodziła do szkoły i potrafi czytać? I w jakim świece ona żyje? Przepraszam ale to mnie już zdenerwowało... jak można być aż takim arogantem i nie posiadać tak podstawowej wiedzy. Wrrrr.... 😡🤬 Ja rozumiem że można czegoś nie wiedzieć ale takie rzeczy?
Wyślij ją do ginekologa niech skonsultuje swój przypadek brania antykoncepcji i niezachodzenia w ciążę... Może to poważna jednostka chorobowa ....😆

Ostatnia edycja:

Nie wierzę po prostu…
Muszę bo się uduszę... Po co utrzymujesz kontakt z taką "przyjaciółką", która jest po prostu głupia, ma Ciebie daleko w d**IE, a ty ciągle nadajesz na nią do obcych na forum? Co to za "przyjaźń"?

Wyświetliła mi się bardzo odważnie reklamująca się Pani. Link do: TikTok - Make Your Day
IMG_9508.png

Przepraszam bardzo ale ile ona ma lat chodziła do szkoły i potrafi czytać? I w jakim świece ona żyje? Przepraszam ale to mnie już zdenerwowało... jak można być aż takim arogantem i nie posiadać tak podstawowej wiedzy. Wrrrr.... 😡🤬 Ja rozumiem że można czegoś nie wiedzieć ale takie rzeczy?
Wyślij ją do ginekologa niech skonsultuje swój przypadek brania antykoncepcji i niezachodzenia w ciążę... Może to poważna jednostka chorobowa ....😆
Już ją wysłałam, jak pierwszy raz się o tym dowiedziałam. Myślałam, że ona odstawiła te tabletki, bo tak mi pisała, ale jednak tego nie zrobiła i co tydzień mi pisze, że ona chyba jest w ciąży, bo czuje musowanie w macicy, a nie ma od dawna normalnego okresu……..

Muszę bo się uduszę... Po co utrzymujesz kontakt z taką "przyjaciółką", która jest po prostu głupia, ma Ciebie daleko w d**IE, a ty ciągle nadajesz na nią do obcych na forum? Co to za "przyjaźń"?
Nie uważam, że „ciągle na nią nadaję na forum”. Wiele osób dzieli się tutaj niewiedzą swoich znajomych i jest mi przykro czytając coś takiego, bo nikt wcześniej nie dostał tu od nikogo tekstu, że na kogoś nadaje na forum. Napisałam o niej drugi raz i to tylko dlatego, że jest to dla mnie nierealne, co ona wypisuje i nie jestem w stanie jej w żaden sposób uświadomić, że nie ma racji. Same tutaj poruszacie takie tematy i wiele razy pisałyście, co wasi znajomi, czy rodziny wygadują o staraniach i ciąży, więc dlaczego ja dostaję teraz taki tekst? Nie uważam, żebym napisała coś, po czym da się ją zidentyfikować i cokolwiek naruszającego jej prywatną przestrzeń. Ona na facebooku na grupach wypisuje dokładnie to, co tutaj napisałam.
Utrzymuję z nią kontakt, bo mi zwyczajnie zależy, znam ją od urodzenia. od dłuższego czasu widzę, że ona ma mnie gdzieś i pisze tylko, gdy czegoś chce, ale urwanie kontaktu z osobą, z którą spędziło się całe życie nie jest łatwe. A to, że ktoś jest głupi to chyba nie jest powód, żeby urywać kontakt.

reklama
Nie uważam, że „ciągle na nią nadaję na forum”. Wiele osób dzieli się tutaj niewiedzą swoich znajomych i jest mi przykro czytając coś takiego, bo nikt wcześniej nie dostał tu od nikogo tekstu, że na kogoś nadaje na forum. Napisałam o niej drugi raz i to tylko dlatego, że jest to dla mnie nierealne, co ona wypisuje i nie jestem w stanie jej w żaden sposób uświadomić, że nie ma racji. Same tutaj poruszacie takie tematy i wiele razy pisałyście, co wasi znajomi, czy rodziny wygadują o staraniach i ciąży, więc dlaczego ja dostaję teraz taki tekst? Nie uważam, żebym napisała coś, po czym da się ją zidentyfikować i cokolwiek naruszającego jej prywatną przestrzeń. Ona na facebooku na grupach wypisuje dokładnie to, co tutaj napisałam.
Utrzymuję z nią kontakt, bo mi zwyczajnie zależy, znam ją od urodzenia. od dłuższego czasu widzę, że ona ma mnie gdzieś i pisze tylko, gdy czegoś chce, ale urwanie kontaktu z osobą, z którą spędziło się całe życie nie jest łatwe. A to, że ktoś jest głupi to chyba nie jest powód, żeby urywać kontakt.
no to skoro chcesz się z nią przyjaźnić, nie chcesz zrywać kontaktu to bądź z nią w tym. Wytłumacz co i jak, podziel się wiedzą, wspieraj ją - bo na tym polega przyjaźń.

Do góry