reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny a ja mam takie inne pytanie. Czy miałyście pozytywne testy w cyklu w którym myśleliście że nic z tego a zaskoczyło??? Podzielcie sie😃😃
Ja miałam zabawną sytuację 7dpo fałszywka, w ogóle kto sika 7dpo 😂😂😂 szczałam jak głupia do 9dpo. 10dpo zrobiłam ostatnii test, bo wieczorem miałyśmy pić winko z kuzynką. Oczywiście biało. 11dpo bolał mnie brzuch jak cholera i zaczęła się masa śluzu....myślę ok.... Może jednak test. 12dpo wyszedł pozytyw 🙂 Niestety nie utrzymałam tej ciąży ale przynajmniej wiem, że faktycznie do 14dpo wszystko się może zdarzyć 😂

reklama
Cześć dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie?
U mnie jakiś emocjonalny rollercoaster 🫣 super humor w nagle łzy w oczach i gula w gardle.
Jutro wreszcie idę na betę żeby zobaczyć czy całkowicie spadła po biochemię. W związku z tym mam pytanie, może trochę naiwne, ale kto będzie lepiej wiedział jak nie Wy 😎 Czy jest szansa (czysto teoretycznie) żeby zbliżała się owulacja zaledwie 9 dni po poronieniu?
W czwartek oczywiście zrobię test owulacyjny jeśli beta będzie zerowa, ale chciałam Was zapytać co myślicie?
Mam ogromną ochotę na starego i wydaje mi się że zaczyna się śluz owulacyjny 🤔
Nie wiem co o tym myśleć, wydaje mi się trochę nierealne żebym tak szybko po poronieniu miała dni płodne😲 tymbardziej że moje cykle trwają 35 dni.

Moja przyjaciółka mnie wkurzyła. Pisałam jej o tym, że będę mieć histerolaparoskopię już dawno temu, a ona dzisiaj do mnie napisała, wysłała mi test owulacyjny i wyszła z tego rozmowa o staraniach. Ona w ogóle nic nie wie o moich staraniach i o niczym, choć jej to pisałam z 300 razy. Fajnie. Ja chyba też zacznę się tak zachowywać i nie będę czytać jej wiadomości. Jeszcze na każdą wiadomość, która nie dotyczy jej odpisuje jednym słowem typu "aha", "rozumiem", "dobrze", a ode mnie wymaga wypracowań i robi mi spam dopóki nie odpiszę na wszystkie jej pytania o... jej własne dziecko.
Takiej osoby chyba nie można nazwać przyjaciółką...

Ja dzisiaj 21 dc, 6 dni po drugiej inseminacji. Jakoś tym razem szybciej leci czas. Wczoraj byłam potwierdzić na moni czy pęcherzyk pękł. I na moja prośbę dostałam w końcu proga, więc też od wczoraj biorę. Jak się nie uda to będę robić trzecie IUI na NFZ w następnym cyklu. A w międzyczasie jutro pierwsza wizyta u lekarki nieplodnosciowej pod kątem ivf, wiec wieczor i poranek spędzę na uporządkowaniu dokumentacji medycznej.
Nie chcę nic mówić ale afirmuje cionż i nie będzie Ci potrzebna żadna trzecia iui czy ivf

Episode 7 Nbc GIF by One Chicago

Cześć dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie?
U mnie jakiś emocjonalny rollercoaster 🫣 super humor w nagle łzy w oczach i gula w gardle.
Jutro wreszcie idę na betę żeby zobaczyć czy całkowicie spadła po biochemię. W związku z tym mam pytanie, może trochę naiwne, ale kto będzie lepiej wiedział jak nie Wy 😎 Czy jest szansa (czysto teoretycznie) żeby zbliżała się owulacja zaledwie 9 dni po poronieniu?
W czwartek oczywiście zrobię test owulacyjny jeśli beta będzie zerowa, ale chciałam Was zapytać co myślicie?
Mam ogromną ochotę na starego i wydaje mi się że zaczyna się śluz owulacyjny 🤔
Nie wiem co o tym myśleć, wydaje mi się trochę nierealne żebym tak szybko po poronieniu miała dni płodne😲 tymbardziej że moje cykle trwają 35 dni.
Tak jest taka szansa. Cykle zaraz po poronieniu potrafią być dziwne w CH*ooj 😏

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry