MyszkaMiki30
Fanka BB :)
skoro wiele razy jej to mówiłaś i ona tego nie szanuje to jaki jest sens waszej "przyjaźni"?Już wiele razy jej to mówiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skoro wiele razy jej to mówiłaś i ona tego nie szanuje to jaki jest sens waszej "przyjaźni"?Już wiele razy jej to mówiłam
Jest szansa, po pierwsze organizm może inaczej zareagować. Po drugie może przygotowywać się do owulacji ja w cyklu po CB zaszłam w ciążę.Cześć dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie?
U mnie jakiś emocjonalny rollercoaster super humor w nagle łzy w oczach i gula w gardle.
Jutro wreszcie idę na betę żeby zobaczyć czy całkowicie spadła po biochemię. W związku z tym mam pytanie, może trochę naiwne, ale kto będzie lepiej wiedział jak nie Wy Czy jest szansa (czysto teoretycznie) żeby zbliżała się owulacja zaledwie 9 dni po poronieniu?
W czwartek oczywiście zrobię test owulacyjny jeśli beta będzie zerowa, ale chciałam Was zapytać co myślicie?
Mam ogromną ochotę na starego i wydaje mi się że zaczyna się śluz owulacyjny
Nie wiem co o tym myśleć, wydaje mi się trochę nierealne żebym tak szybko po poronieniu miała dni płodne tymbardziej że moje cykle trwają 35 dni.
No ja na szczęście umiem sobie wytłuamczyć, ze to świkadczy absolutnie o niczym. Ewentualnie o wysokim progu, który wiem, że często mam.Niby człowiek doświadczony, a i tak taki objaw poprzestawia w sekundę nagle wszystko w głowie i da nadzieję. Mnie przez ostatnie dwa lata tylko raz cycki pobolewały lekko, a i tak co cykl chodzę i macam
Kiedy sikasz ?
Staram się nie sikać w tym miesiącu tylko czekam na okresKiedy testujesz?
to chyba czas najwyższy to grow apart rozejrzyj się wokół i się zastanow, czy nie ma jakiejś innej relacji, w która byś wolała zaangażować swoją energięJuż wiele razy jej to mówiłam
Przekłucia ciała, tatuaże, pobieranie krwi, kroplówki, kosmetyczka, która nie zdezynfekuje dobrze narzędzi to miejsca gdzie potencjalnie możesz zarazić się hiv. Badania na sporą grupę zakaźnych chorób możesz uzyskać za darmo oddając krew w centrum krwiodawców.Dziewczyny mam termin na drożność 1.02.2024 na NFZ w szpitalu. Oni wymagają tylko ujemnych wyników na bakterie beztlenowe i tlenowe oraz cytologii. Nawet nie wymagają, zapytali tylko czy sprawdzone i czy lekarz kierujący powiedział, że jest ok. Lekarka kierująca zrobiła mi tylko wymaz na bakterie tlenowe i beztlenowe.
Ja na własną rękę chce zrobić pozostałe badania.
Powiedzcie mi proszę czy HIV, HBs,HCV jak mam ujemne wyniki sprzed dwóch lat. Nie zmieniałam partnera etc to mam wykonywać jeszcze raz ?
Mam wyniki wymazu z pochwy na bakterie beztlenowe i tlenowe. Oba ujemne. Zamierzam zrobić biocenozę pochwy i pakiet urogenitalny ( chlamydia, mycoplasma, ureoplasma). Czy jeszcze coś ważnego pominęłam ? Cytologia płynna robiona dwa miesiące temu też jest ok.
no to u nas sytuacja ma się troszkę inaczej. Z moje wypłaty ogarniamy, opłaty, jedzenie, leki, drobne przyjemności, ogółem koszty życia codziennego. Jeżeli danego miesiąca zostaje coś to pozwalam sobie zaszaleć z tym naddatkiem. Mąż zarobione pieniądze przeznacza na wykańczanie domu. Ale oczywiście jak danego miesiąca jest sporo wydatków typu dochodzi akurat jakiś serwis auta lub trzeba płacić oc i AC to już on bierze na swoje barki.Ja Ci przedstawię obraz z drugiej strony Mój mąż też mówi, ze zarabia, to może wydawać, ALE przez to że on sobie np. kupuje lego albo Funko POP, to automatycznie mniej dokłada do wspólnej kasy i np "nasze" wpłaty na oszczędnościówkę, to tak na prawdę moje wpłaty, bo on już wyda nie ma, to skąd ma wziąć? (cytat ofkors )
ja w sumie nie znam odpowiedzi na te pytania, ale uważam, ze to super odpowiedzialne z Twojej strony, że chcesz zrobić te badania na własną rękęDziewczyny mam termin na drożność 1.02.2024 na NFZ w szpitalu. Oni wymagają tylko ujemnych wyników na bakterie beztlenowe i tlenowe oraz cytologii. Nawet nie wymagają, zapytali tylko czy sprawdzone i czy lekarz kierujący powiedział, że jest ok. Lekarka kierująca zrobiła mi tylko wymaz na bakterie tlenowe i beztlenowe.
Ja na własną rękę chce zrobić pozostałe badania.
Powiedzcie mi proszę czy HIV, HBs,HCV jak mam ujemne wyniki sprzed dwóch lat. Nie zmieniałam partnera etc to mam wykonywać jeszcze raz ?
Mam wyniki wymazu z pochwy na bakterie beztlenowe i tlenowe. Oba ujemne. Zamierzam zrobić biocenozę pochwy i pakiet urogenitalny ( chlamydia, mycoplasma, ureoplasma). Czy jeszcze coś ważnego pominęłam ? Cytologia płynna robiona dwa miesiące temu też jest ok.
no na prawym nic nie widać…. Lewy to jajnik pęcherzykJa też nie ogarniam tego widoku usg a z ciekawości odkopałam zdjęcia z poprzedniego usg i zobaczcie jaka różnica. Oba z luxmedu, tylko u innych lekarzy i zapewne na innym sprzęcie. Nie wiem jak na tym drugim można dojrzeć cokolwiek, nic dziwnego ze nie mogła jajnika znaleźc xD jeszcze tak gmerała tym pałąkiem strasznie, Bożence się nie podobało