reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Ja ogólnie mam małe cycki, mogę powiedzieć, że ich nie mam nawet :D
Ale w wakacje jakby raczyły trochę napuchnąć i były taaaakie fajne.
Niestety znów wróciły do swojej naturalnej postaci :D
Najgorsze, że nie wiem co było przyczyną

Ja też nie ogarniam tego widoku usg 😅 a z ciekawości odkopałam zdjęcia z poprzedniego usg i zobaczcie jaka różnica. 🫣 Oba z luxmedu, tylko u innych lekarzy i zapewne na innym sprzęcie. Nie wiem jak na tym drugim można dojrzeć cokolwiek, nic dziwnego ze nie mogła jajnika znaleźc xD jeszcze tak gmerała tym pałąkiem strasznie, Bożence się nie podobało 😅
Wow, niezła różnica 😱

Moja przyjaciółka mnie wkurzyła. Pisałam jej o tym, że będę mieć histerolaparoskopię już dawno temu, a ona dzisiaj do mnie napisała, wysłała mi test owulacyjny i wyszła z tego rozmowa o staraniach. Ona w ogóle nic nie wie o moich staraniach i o niczym, choć jej to pisałam z 300 razy. Fajnie. Ja chyba też zacznę się tak zachowywać i nie będę czytać jej wiadomości. Jeszcze na każdą wiadomość, która nie dotyczy jej odpisuje jednym słowem typu "aha", "rozumiem", "dobrze", a ode mnie wymaga wypracowań i robi mi spam dopóki nie odpiszę na wszystkie jej pytania o... jej własne dziecko.

kurde to wczoraj z kolei kąpałam się z mężem i on patrzy na mnie, bierze mnie po cyckach i mówi "jakie Ty masz cycki duże, matko!". Wszystko okej, gdybym nie poczyniła takiej samej obserwacji dzień wcześniej. I już wiecie, sieczka w głowie
Mój co miesiąc te teksty o cyckach i nie rozumie, że mnie to nakręca.

Moja przyjaciółka mnie wkurzyła. Pisałam jej o tym, że będę mieć histerolaparoskopię już dawno temu, a ona dzisiaj do mnie napisała, wysłała mi test owulacyjny i wyszła z tego rozmowa o staraniach. Ona w ogóle nic nie wie o moich staraniach i o niczym, choć jej to pisałam z 300 razy. Fajnie. Ja chyba też zacznę się tak zachowywać i nie będę czytać jej wiadomości. Jeszcze na każdą wiadomość, która nie dotyczy jej odpisuje jednym słowem typu "aha", "rozumiem", "dobrze", a ode mnie wymaga wypracowań i robi mi spam dopóki nie odpiszę na wszystkie jej pytania o... jej własne dziecko.
a powiedziałaś jej, ze to nie okej dla Ciebie? Może ona nieświadoma jest, co robi i potrzebuje, żeby ktoś ją „rąbną”

Mega słabe zachowanie z jej strony...

reklama
Do góry