reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja nauczyłam się dostrzegać macice, jajniki i płyn w zatoce Douglasa, a na dobrym sprzęcie jeszcze pęcherzyki antralne. Dzisiaj, na usg jamy brzusznej lekarz powiedział, że mam pięknie widoczną aortę jamy brzusznej (jak u dzieci), a ja tam widziałam wyłącznie ciemna plamę 😅
To zazdroszczę, dla mnie to czarna magia. W sensie jak mi ktoś powie co gdzie jest to można to dostrzec, no i pecherzyki to wiadomo. Aż strach że potem w ciąży będę jak Rachel 😂
BBF5F228-4477-41F5-AD3A-908679DDCE22.jpeg

reklama
Afirmacja level hard 😁 a właśnie miałam Ci wywoływać i pytać czy mówili w labie o której będą wyniki? 🤞🏻
Nie, sama nie zapytałam, bo się tam splakalam do pielęgniarki. Trafiłam na anioła, który mnie uspokajał i przytulał. Musze uzbroić się w cierpliwość. Oczywiście miałam odświeżać x1 na godzinę. Zrobiłam to już co najmniej 5 razy w ciągu godziny.

reklama
Do góry