reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny trzymajcie mnie bo zaraz coś rozwalę, czy Wasi faceci to też takie dupy wołowe? Trochę kataru, kaszlu i tak biedny chory, że umiera. 36,9 i dzwoni do matki że ma gorączkę 😡 a matka go zapisuje na teleporade a ja do niego sam nie potrafisz? Ile Ty masz lat? Jeszcze gada lekarce że gorączkuje. Ja przyniosłam przeziębienie do domu a normalnie pracowałam i robiłam obowiązki domowe. A ten mi robi syf i mówi on jest chory tak się źle czuje. Miałam się wyładować, powiedzcie że macie to samo. I ciągle stękanie jak się źle czuję że aż głowa mnie boli
Mój przychodzi do mnie i mówi żebym mu głowę dotknęła i mówi "J... Chory" 😁 ale robi to dla beki, szczerze tylko raz nie poszedł do pracy, ale bym naprawdę chory.

reklama
W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣Zobacz załącznik 1603004
Wyniki super ☺️ a jak się ogólnie czujesz po tej wizycie? Jesteś spokojniejsza czy raczej nie?

Dziewczyny trzymajcie mnie bo zaraz coś rozwalę, czy Wasi faceci to też takie dupy wołowe? Trochę kataru, kaszlu i tak biedny chory, że umiera. 36,9 i dzwoni do matki że ma gorączkę 😡 a matka go zapisuje na teleporade a ja do niego sam nie potrafisz? Ile Ty masz lat? Jeszcze gada lekarce że gorączkuje. Ja przyniosłam przeziębienie do domu a normalnie pracowałam i robiłam obowiązki domowe. A ten mi robi syf i mówi on jest chory tak się źle czuje. Miałam się wyładować, powiedzcie że macie to samo. I ciągle stękanie jak się źle czuję że aż głowa mnie boli
Oczywiście, że to samo. Chyba, że mam w domu robotę to robi (klatkę schodową tynkował jak miał covida z gorączką, kaszlem i dusznosciam). Innym razem go pytam czy dzwonić do mocha( zakład pogrzebowy) bo ma gorączkę i umiera 36,9....

Mój to samo. 37,0 a ten się zachowuje jak umierający. Zrobił w domu taki syf, że ja na pewno nie będę tego sprzątać.

Wrzucam temać. Z uwagi, że chce wywołać okres oczywistym sposobem, nalałam na testa.

Spokojnie, nic tam nie ma prócz kreski testowej. Ciezko wyłapać na zdjęciach, ale w realu jest widoczna.

Jakich testów nie polecacie? Pierwszy raz testuje PINK płytkowy, czułość 10 no i muszę przyznać, że mają również kreski fabryczne 😬
Ja osobiście zawiodłam się na facelle paskowym. Jeszcze jakieś niepolecane? :D
Ja już nie wiem 🤷🏻‍♀️ jest jeden test heltiso (jeszcze na nim nie widziałam testowej i szybko wyłapuje, ma mocny pigment). Testeo ma testowe, pinki ostatnie mnie załamały (a mam jeszcze 5 😂😂😂, także szykujcie się w piątek na moje cienie 😂😂), facelle też mają testową i to czasami zaskakująco mocną 🙈plus taki, że jak jest ciąża to dzień później wszystkie te testy są ciemniejsze 😂😂😂

reklama
Jemy fryty z maca a stary mówi: "no tak, to przez te fryty z maca się udało. Tylko nie jedz za dużo, żeby więcej niż 2ki w tym brzuchu nie było". " Jak się go zapytałam jak on się czuje w tej całej sytuacji to mi odpowiedział: "w końcu nie będziesz mi kazała trzepać do kubeczka" 🤣
Widzę, że Twój mąż to taki śmieszek 😁

Do góry