reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Akurat często śpię w bawełnianych skarpetkach, bo w stopy mi ciągle zimno, więc mi to nie pomaga 🥲
Chociaż fakt nago w skarpetkach jeszcze chyba nie spałam 😄
ja w życiu w skarpetkach nie mogę spać..jestem co prawda zmarzluchem, ale ja w skarpetkach pod kołderką się "dusze" 😂 muszę je zdjąć i koniec. :D

reklama
Można o ile wiesz ze zostało wysłane. Ja się dowiedziałam jak przeglądałam z nudow, bo nie pokazało mi się ;(
Jeśli chcesz sprawdzić wszystkie, jakie wysłałaś, musisz wejść w dziennik aktywności i wybrać opcję „wysłane zaproszenia do grona znajomych” :)

Załączniki

• IMG_8239.jpeg
    IMG_8239.jpeg
    80,9 KB · Wyświetleń: 75
W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣Zobacz załącznik 1603004
GRATULACJE!! Jej jak cieszą takie wiadomości! A który jesteś DPO?

W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

ale zawsze mnie wkurza takie gadanie lekarzy, ze lepiej, żeby nie mnoga. Takie martwienia człowieka na zaś. Jak mnoga to mnoga i wszystko będzie dobrze na sto procent. Lepiej nie to można palić lub nie palić. A na ilość dzieci w brzuchu przecież nikt nie wpłynie.

Jeśli chcesz sprawdzić wszystkie, jakie wysłałaś, musisz wejść w dziennik aktywności i wybrać opcję „wysłane zaproszenia do grona znajomych” :)
Ale ja to wiem, o tym właśnie mówię - ze znalazłam to jak mi się nudziło j grzebalam a nie ze pokazało mi się „zaprosilas xx do znajomych”. Odkąd zmienili układ i przy scrollowaniu można pacnąć „zapros do znajomych” można zaprosić przez przypadek. Ale nie zmienia to faktu ze sprawdzanie klientów / pacjentów jest niedopuszczalne i pewnie jakby się to zgłosiło mogłyby być wyciągnięte konsekwencje

Dzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać ;)

Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania 🤞).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam 🤦‍♀️

A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
Przetrwać 😅od jutra wracam do pracy po długiej przerwie 😉

Piekna beta niech rosnie a rosnie. 🍀

reklama
Do góry