reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
@aurii_orelii dawaj szybko update po wizycie!!!
W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣
IMG_20240115_134052.jpg

W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣Zobacz załącznik 1603004
Przyrost wykurwisty w kosmos 💪

Fajnie Cię widzieć, chociaż wolałabym, żebyś trafiła od razu na mamusie, zamiast tutaj ;)

Co do cyklu bezowulacyjnego - tak, cykl wówczas wydłuża mi się o nawet 10-15 dni. Dlatego jeśli mam potwierdzenie, że jest bezowulacyjny, wolę wziąć dupka, żeby go trzymać w ryzach.
dzieki :)
tak mi się wydawało, ze gdzieś czytałam, ze cykl bezowulacyjny jest dłuższy. No to znaczy, ze chyba faktycznie w tym miesiącu u mnie nie było owy (oczywiście bez monitoringu mogę sobie tylko gdybać :p ) . Ale w sumie by się zgadzało, nawet w tym miesiącu nie czułam żadnych "objawów" owulki...

kurcze, ale ucieszyły mnie w tym miesiącu te wasze kreseczki @aurii_orelii i @Mademoiselle_Nika :)

Pięknie 🥰 Dużo zdrówka dla Was!

Stawiałabym na zimo od stóp a nie od pęcherza :) lepiej w skarpetkach bez majtek niż w majtkach bez skarpetach. Brzmi dziwnie, ale działa :)
Akurat często śpię w bawełnianych skarpetkach, bo w stopy mi ciągle zimno, więc mi to nie pomaga 🥲
Chociaż fakt nago w skarpetkach jeszcze chyba nie spałam 😄

Pięknie rośnie ❤️

reklama

gratki jeszcze raz :-)

Do góry