Można o ile wiesz ze zostało wysłane. Ja się dowiedziałam jak przeglądałam z nudow, bo nie pokazało mi się ;(Takie przypadkowe zaproszenie zawsze można cofnąć
reklama
Sharley
Fanka BB :)
Nie ukrywam taki obrót sprawy najbardziej by mnie ucieszyłFantastycznie! Ale skoro jesteś po owulacji, to obyś już w kolejnym cyklu nie musiała brać clo
@aurii_orelii a Ty jak tam? Już po wizycie?
aurii_orelii
W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..@aurii_orelii dawaj szybko update po wizycie!!!
No i wstawiam przyrost próg nawet nieco spadł
KaMaLi
Przyrost wykurwisty w kosmosW sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..
No i wstawiam przyrost próg nawet nieco spadł Zobacz załącznik 1603004
Love_sun
dziekiFajnie Cię widzieć, chociaż wolałabym, żebyś trafiła od razu na mamusie, zamiast tutaj
Co do cyklu bezowulacyjnego - tak, cykl wówczas wydłuża mi się o nawet 10-15 dni. Dlatego jeśli mam potwierdzenie, że jest bezowulacyjny, wolę wziąć dupka, żeby go trzymać w ryzach.
tak mi się wydawało, ze gdzieś czytałam, ze cykl bezowulacyjny jest dłuższy. No to znaczy, ze chyba faktycznie w tym miesiącu u mnie nie było owy (oczywiście bez monitoringu mogę sobie tylko gdybać ) . Ale w sumie by się zgadzało, nawet w tym miesiącu nie czułam żadnych "objawów" owulki...
kurcze, ale ucieszyły mnie w tym miesiącu te wasze kreseczki @aurii_orelii i @Mademoiselle_Nika
Sanderson
Pięknie Dużo zdrówka dla Was!W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..
Karolina_123
Akurat często śpię w bawełnianych skarpetkach, bo w stopy mi ciągle zimno, więc mi to nie pomagaStawiałabym na zimo od stóp a nie od pęcherza lepiej w skarpetkach bez majtek niż w majtkach bez skarpetach. Brzmi dziwnie, ale działa
Chociaż fakt nago w skarpetkach jeszcze chyba nie spałam
wrobelmm
Pięknie rośnieW sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..
reklama
Love_sun
gratki jeszcze raz :-)W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..