reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
A rozwiniesz co znaczy endometrium zgodne z beta? Jaka jest zależność?
No i jeszcze raz gratulacje ❤️ wszystko będzie dobrze
Nie rozwinę bo nie pytałam akurat i to. Miałam miliony pytań i jak już powiedział, że fajne to co będę drążyć 😃 Bardziej mi zależało na tym czy na obu pękły pęcherzyki 😏

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Dziewczyny,
udało Wam się wypocząć podczas weekendu? Moj nie był wolny, bo miałam egzaminy zaliczające z kursu, który sobie wymyśliłam - jeszcze pół roku i znowu będę miała wszystkie wolne weekend! Nie mogę się doczekać ;)

Na dzisiaj mam dwa małe marzenia:
1. Aby przestały mnie boleć żebra i zeszła „opuchlizna” z brzucha (już jest znacznie lepiej, niż choćby tydzień temu, ale nadal nie idealnie. Mam nadzieję, że za tydzień będę mogła wrócić do ćwiczeń i normalnego funkcjonowania 🤞).
2. Żebym w końcu dostała okres! - jeszcze nigdy, w dotychczasowym życiu, tak bardzo go nie wyczekiwałam 🤦‍♀️

A Wy jakie macie „marzenia” na ten tydzień?
Dzień dobry! A raczej już dobry wieczór 😏
Weekend jakoś zleciał, dosyć aktywnie. Ale wczoraj zaskoczył mnie śluz płodny! W 11dc, jakieś dwa dni za wcześnie. Zaczęłam więc robić owulaczki i były już dosyć ciemne. Za to dzisiaj w południe taki pik! Jutro owu 💪

A Tobie życzę żeby okres się w końcu pojawił 🤞

Załączniki

• IMG_20240115_170407.jpg
    IMG_20240115_170407.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 75
Ogromne gratulacje 😉 poglądami forum z boku bo już dawno nie testowałam mieliśmy przerwę w staraniach. Teraz też jestem po iui ale marne szanse, bo podano tylko 1,6ml plemników z ruchem postępowym. Mogę wiedzieć jaki wynik Tobie przyniósł ciążę ? Pozdrawiam 😉
Koncentracja 50 ml- podano połowę z tego bo 0,5 ml, ruch PR+ps - 65. To są wyniki po preparatyce

Dzień dobry! A raczej już dobry wieczór 😏
Weekend jakoś zleciał, dosyć aktywnie. Ale wczoraj zaskoczył mnie śluz płodny! W 11dc, jakieś dwa dni za wcześnie. Zaczęłam więc robić owulaczki i były już dosyć ciemne. Za to dzisiaj w południe taki pik! Jutro owu 💪

A Tobie życzę żeby okres się w końcu pojawił 🤞
Do dzieła!
insect love GIF

reklama
Do góry