olka11135
Fanka BB :)
dlaczego usiąść na ławce???
Bo w teorii mogłabym być już znowu staraczką ale tylko w teorii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlaczego usiąść na ławce???
Fantastycznie! Ale skoro jesteś po owulacji, to obyś już w kolejnym cyklu nie musiała brać cloDziewczyny, ja już po wizycie. Torbiel dalej jest ale z 4cm zmniejszyła się do 1,9cm więc jakiś progres jest i od przyszłego cyklu wracam na clo endometrium 16 mm i lekarz potwierdził mi też, że jestem po owulacji bo widzi piękne ciałko żółte
A cierpliwość nie jest moją mocną stronąO matko, niezły trening cierpliwości, 56dc
Takie przypadkowe zaproszenie zawsze można cofnąćA może go obczajala i przez przypadek zaprosiła (często mi się zdarza jak obczajam kogoś na tel)
i biorąc pod uwagę RODO to jakoś tak dziwne prawnie się wydajeNawet jeśli go „tylko” obczajała to pracownica kliniki niepłodności, które ma być miejscem komfortowym dla pacjentów nie ma prawa robić takich rzeczy. Ma pobrać krew, nakleić nalepkę na próbkę i wracać do reszty swoich obowiązków. A nie sprawdzać dane pacjenta i wyszukiwać go na Facebooku. To zachowanie jest skrajnie nieprofesjonalne.
U mnie można zmienić na kropelkęCzy komuś jeszcze nie wpisałam buteleczki, negatywnego testu lub okresu? Wczoraj nie wchodziłam na forum, bo się oczywiście rozchorowałam (moje dziecię po 3 dniach w przedszkolu przyniosło jakąś chorobę). A że wzięłam ibuprofen z racji 39 stopni gorączki, to obstawiam, że znowu rozwali mi się cykl, jak zawsze gdy go wezmę.
Fajnie Cię widzieć, chociaż wolałabym, żebyś trafiła od razu na mamusie, zamiast tutajdzień dobry dziewczyny, witajcie w nowym roku
Nawet nie miałam czasu, by się przywitać na początku stycznia
Ale wracam.
Jak zwykle proszę mnie zapisać na ławeczkę.
Gratuluje serdecznie dwóch kresek Dobiegłam właśnie do 364 strony...wy to jesteście lepsze niż gazeta poranna nic innego nie musze czytać
Ps. Pytanie za 100 punktów: czy jeśli zdarzył się u was cykl bezowulacyjny..wasz cykl się wydłużył? i okres przyszedł później /o wiele później niż zwykle? czy cykl bezowulacyjny nie ma wpływu na jego długość?
Mój jak jest chory to tak na maksa. Temperatura od razu ok 39 i faktycznie źle wygląda. Do lekarza nigdy nie idzie, tylko sam się leczy. Generalnie bardzo im nie ufa, zawsze jak dostanę jakiś lek to googluje i mi mówi, czy kupić, czy nie.Dziewczyny trzymajcie mnie bo zaraz coś rozwalę, czy Wasi faceci to też takie dupy wołowe? Trochę kataru, kaszlu i tak biedny chory, że umiera. 36,9 i dzwoni do matki że ma gorączkę a matka go zapisuje na teleporade a ja do niego sam nie potrafisz? Ile Ty masz lat? Jeszcze gada lekarce że gorączkuje. Ja przyniosłam przeziębienie do domu a normalnie pracowałam i robiłam obowiązki domowe. A ten mi robi syf i mówi on jest chory tak się źle czuje. Miałam się wyładować, powiedzcie że macie to samo. I ciągle stękanie jak się źle czuję że aż głowa mnie boli